TV-kamp: DM-revanche skyder sæsonen i gang

Elitedivisionen tyvstarter sæsonen med en TV-kamp mellem HRT og KB’s damer – en vaskeægte revanchekamp fra sidste års DM-finale. Se med direkte fra klokken 15.45.

KB’s 1. single Rebecca Munk Mortensen har fået debut i rødt og hvidt forud for denne sæsons Elitedivision.

Vi har glædet os, og nu er det endelig tid igen. Elitedivisionen – ja faktisk hele holdturneringen – står for døren. Det betyder, at der igen er dansk toptennis på dit tv om onsdagen, når SPORT LIVE viser ugens kamp fra grundspillet.

SE HELE TV-PROGRAMMET INDTIL SOMMERFERIEN

Allerede i aftenens kamp er der en lækkerbisken på programmet, når sidste års to finalister tørner sammen i en vaskeægte DM-revanche.

HRT er forsvarende mester og vil med garanti rigtigt gerne godt fra start, når de på hjemmebane tager mod KB. Frederiksberg-holdet må formodes at have selvtilliden i orden, efter holdet vandt det indendørs DM-guld i marts – en kamp der i øvrigt også kunne ses på SPORT LIVE.

Dagens tv-kamp vises fra klokken 15.45 på SPORT LIVE.

Holdopstillinger

  • 1. DS: Anna Klassen – Rebecca Munk Mortensen
  • 2. DS: Philippa Preugschat – Karoline Laursen
  • 3. DS: Mathilde Tranberg – Cecilie Agerbek Fridthjof
  • 4. DS: Sarah Suljadzic – Zoe Du Pasquier Jensen

HRT har to af deres faste tyske spillere på de øverste to singler. Især 28-årige Anna Klassen med en rangering som nummer 542 i verden er et stærkt kort.

Det bliver Rebecca Munk Mortensen, der får fornøjelsen af Klassen. Den 16-årige fik værdifuld erfaring, da hun var med på det danske Billie Jean King Cup-hold, der i påsken sikrede sig endnu en sæson i Europe/Africa Group I.

Munk Mortensen fik sågar en sejr i sin landsholdsdebut i en double mod Tyrkiet, hvor hendes makker var Johanne Svendsen fra HRT. Svendsen er optaget af en italiensk optaktsturnering til juniorudgaven af Roland Garros.

Optakt lørdag

De resterende hold i Elitedivisionen spiller 1. runde på lørdag. Du kan finde en optakt til runden med alle singleopstillinger her på tennis.dk omkring middagstid fredag.

Hvordan ser jeg SPORT LIVE?

Det er naturligvis et helt essentielt spørgsmål, hvis du skal kunne nyde den gode tennis, som vil blive vist fra hver runde af Elitedivisionen.

Du kan se, hvordan du fanger SPORT LIVE lige her.