Konkurrence for hjemmebaner i Elitedivisionen: Skab årets TV-oplevelse

Dansk Tennis Forbund og SPORT LIVE er gået sammen om en konkurrence, hvor hjemmebaneklubberne til årets TV-kampe i Elitedivisionen får mulighed for at vinde en fed præmie fra Racehall København til klubben. Vinderen af konkurrencen kåres af journalist og TV-vært Thomas Skov.

Elitedivisionen bliver skudt afsted med et brag onsdag. For det betyder både toptennis og TV-kampe. Men i år kan TV-kampenes hjemmebaneklubber også vinde en præmie for bedste TV-oplevelse.

TV-kampene, som SPORT LIVE står bag, er en fantastisk mulighed for at promovere klubberne, sponsorer og dansk tennis til et stort publikum.

Derfor er SPORT LIVE og Dansk Tennis Forbund nu gået sammen om en konkurrence, der skal kåre årets bedste TV-oplevelse. Kort sagt: den hjemmebaneklub, der sørger for den bedste stemning og mest liv og opbakning ved kampene, vinder. En fed sport kræver et fedt publikum – og det skal kunne mærkes.

Der skal både kåres en vinder af forårets runder og en vinder af efterårets runder. Dermed giver  konkurrencen et hjemmebanehold i foråret og et hjemmebanehold i efteråret mulighed for at vinde en tur i gocart for 12 personer på verdens største indendørs bane. Racehall København har sponsoreret præmierne.

Vinderen af bedste TV-oplevelse i foråret og efteråret kåres og vurderes af journalist, TV-vært og tennisfan Thomas Skov. Han har gennem sit arbejde på underholdningsprogrammer i blandt andet DR stor kendskab til TV og underholdning.