TV-kamp: Gentofte og KB åbner Elitedivisionen

Emilie Francati mod Laura Brunkel bliver årets første tv-kamp fra Elitedivisionen. Se med direkte fra klokken 15.45 på SPORT LIVE.

17-årige Laura Brunkel er aktuelt nummer 106 på juniorverdensranglisten.

Elitedivisionen tyvstarter med en nyklassiker i toppen af dansk kvindetennis, som vises direkte på SPORT LIVE. Gentofte tager hjemme på Skolevej imod de forsvarende mestre fra KB.

Sidste sommer missede Gentofte Medaljespillet for første gang i årevis. Mon ikke holdet gerne vil rette op på det til denne udendørssæson. KB’s ambitioner står nærmest mejslet i klubbens vedtægter: De vil vinde DM-guld.

De to hold har sørget for lidt kræs til tv-seerne. Emilie Francati holder tårnhøjt niveau og fungerer samtidig som et termometer, der tager temperaturen på niveauet for unge, fremadstormende spillere.

Sådan en er Laura Brunkel. Landets bedste junior var en del af Danmarks succesfulde trup ved Billie Jean King Cup i april. Her fik hun landsholdsdebut i double side om side med klubkammeraten Rebecca Munk Mortensen, der denne uge spiller en $25.000-turnering i Sverige.

Onsdagens tv-kamp vises fra klokken 15.45 på SPORT LIVE.

Holdopstillinger

  • 1. DS: Emilie Francati – Laura Brunkel (TV-KAMP)
  • 2. DS: Frederikke Pape – Vilma Krebs Hyllested
  • 3. DS: Sophia Ragus – Karoline Laursen
  • 4. DS: Milla Maluka Hoffmann – Sophia Tølbøl Bergqvist

På tredjesingle får Sophia Ragus debut for Gentofte. Den 16-årige kommer til med masser af Elitedivisionserfaring fra de seneste sæsoner i Fruens Bøge. Hendes modstander, Karoline Laursen, mangler dog heller ikke erfaring fra landets bedste række.

Optakt til resten af runden

De resterende hold i Elitedivisionen spiller på lørdag. Du kan finde en optakt til runden med alle singleopstillinger her på tennis.dk fredag formiddag.

Hvordan ser jeg SPORT LIVE?

Det er naturligvis et helt essentielt spørgsmål, hvis du skal kunne nyde Elitedivisionen på dit tv. Husk også, at SPORT LIVE sender fra DM-finalerne for hold den 20. august.

Du kan se, hvordan du fanger SPORT LIVE lige her.