TV-kamp: HRT jagter medaljespillet i Aalborg

Hørsholms forsvarende danmarksmestre for kvinder tager onsdag til Aalborg i jagten på at sikre sig en plads i Medaljespillet. Se med direkte fra klokken 15.45 på SPORT LIVE.

Amra Vaizovic, Aalborg, kan se frem til en stor udfordring, når hun møder Dea Herdzelas, HRT.

Opgaven er klokkeklar for HRT’s kvinder. Der skal en storsejr til på udebane mod Aalborg, hvis hørsholmholdet skal gøre sig forhåbning om at kunne forsvare sit DM-guld fra sidste år.

HRT er værter for Medaljespillet den 19. og 20. august. Men lige nu ligger deres damehold på en femteplads i rækken, mens herrerne slet ikke kan nå en plads ved ”final four-stævnet”.

Håbet for Hørsholms damer (19 point) er, at de over de to resterende runder kan overhale enten Gentofte (22 point) eller Fruens Bøge (23 point) i den samlede stilling. Derfor skal der gerne maksimumpoint in på kontoen i Aalborg.

Onsdagens tv-kamp vises fra klokken 15.45 på SPORT LIVE.

Holdopstillinger

  • 1. DS: Amra Vaizovic – Dea Herdzelas (TV-KAMP)
  • 2. DS: Louise Kragelund – Elena Jamshidi
  • 3. DS: Ena Vaizovic – Tilda Larsson
  • 4. DS: Katinka Nielsen – Sarah Suljadzic

HRT går seriøst efter at nå pladsen i Medaljespillet. Bosniske Dea Herdzelas (WTA: 391) er kaldt ind som frontfigur hos HRT.

Optakt til resten af runden

De resterende hold i Elitedivisionen spiller også onsdag. Du kan finde en optakt til runden med alle singleopstillinger her på tennis.dk omkring middagstid samme dag.

Hvordan ser jeg SPORT LIVE?

Det er naturligvis et helt essentielt spørgsmål, hvis du skal kunne nyde Elitedivisionen på dit tv. Husk også, at SPORT LIVE sender fra DM-finalerne for hold den 20. august.

Du kan se, hvordan du fanger SPORT LIVE lige her.