Wozniacki er blandt de 8 største danske sportsstjerner

Lørdag aften blev Caroline Wozniacki kåret til en af de otte største danske sportsstjerne de sidste 125 år. Det skete ved et stort anlagt show, som kunne ses på DR 1.

Caroline Wozniacki var et stort smil ved kåringen. Foto: DR/Kristian Brasen

I anledning af Danmarks Idrætsforbunds 125-års jubilæum blev den største danske sportsstjerne nogensinde kåret. Valget faldt på Michael Laudrup.

Kåringen fandt sted ved et stort anlagt show, der blev vist på DR 1 lørdag aften. Det var seerne, der via SMS-stemmer udvalgte ’den allerstørste’ gennem de seneste 125 år.

Caroline Wozniacki gjorde sig særdeles godt bemærket i konkurrencen. Hun var udvalgt som en af de otte største navne, som man kunne stemme på.

Formand for Dansk Tennis Forbund, Henrik Thorsøe Pedersen, var til stede i DR Koncerthuset under showet. Han var begejstret for Caroline Wozniackis fornemme placering i kåringen.

”Caroline er den største danske tennisspiller gennem tiderne, og hun fortjener virkelig sin plads blandt de allerstørste, danske sportsstjerner nogensinde. Hendes karriere med mere end ti år på toppen i international tennis, hvor konkurrencen er så benhård, er et kapitel for sig i dansk idrætshistorie,” siger Henrik Thorsøe Pedersen.

Forud for showet havde DIF udvalgt 125 sportsstjerner fra 35 sportsgrene, der skulle hyldes. Udover Caroline Wozniacki var tennissporten også repræsenteret i feltet ved Kurt Nielsen, der nåede to Wimbledonfinaler i single og vandt mixeddoublerækken ved US Open i 1957 med Althea Gibson.