Sådan skabte forening ekstra økonomi med et enkelt middel

Ved at sælge strømper fra Bambusa kan jeres klub nemt og enkelt indsamle penge til glæde for fællesskabet, uden det koster særlig megen tid eller kræfter. Badminton Esbjerg er en klub med 500 medlemmer, der har gjort det med stor succes.

Klubben Badminton Esbjerg har tjent stort på salg af Bambusastrømper.

Formanden for Badminton Esbjerg, Jørn Gade, har stået for samarbejdet med Bambusa, der kontaktede ham for at høre, om der var interesse for at sælge strømper til fordel for klubben. Efter den indledende snak var der ikke langt fra tanke til handling. For ifølge Jørn Gade var det et troværdigt og transparent setup, som derfor var nemt at sige ja til.

Ingen risiko, kun gevinst ved salg af strømper

Det var relationen til Bambusa, der for Esbjerg-formanden var helt afgørende for at gå ind i projektet. Fra første kontakt havde han en klar fornemmelse af tillid og følelsen af at være i gode hænder, hvilket gjorde det nemt at takke ja til samarbejdet.

”Jeg må sige, at Bambusa er utroligt professionelle hele vejen igennem. De holder ord, leverer til tiden, og der har ikke været et eneste problem af hverken den ene eller den anden slags. Det kører bare derudaf, og det er sjældent, at jeg har oplevet det med denne slags tiltag,” siger Jørn Gade.

Klubben indledte samarbejdet med Bambusa i efteråret 2021. Formålet er primært at genere indtægter til klubbens støtteforening, hvorfra klubbens medlemmer kan søge midler til tiltag og aktiviteter. Og det det har virket. Foreningen har tjent på den gode side af 35.000 kroner per kampagneperiode, de har gennemført.

”Samarbejdet giver mulighed for kvit og frit at sende strømper retur, så vi ikke kommer til at stå med et overskudslager. Men vi er overbeviste om, at vi nok skal få solgt alle strømper. Efterspørgslen har været stor, fordi kvaliteten af strømperne også er i orden, så de sælger næsten sig selv,” fortsætter Jørn Gade.

En af de mange fordele ved at sælge Bambusastrømper er, at de bliver leveret gratis til døren, foreningen betaler kun for de strømper, der bliver solgt, og først når salget er afsluttet. Strømper, der ikke bliver solgt, kan sendes retur.

Strømper med tanke på fællesskabet

Strømperne fra Bambusa er unisex og one size, og de kan derfor bruges af alle i hele familien. De leveres klar til salg i familiepakker med fem pakker strømper i hver, som man kan vælge at købe til sin egen husstand eller sælge til familie og venner og på den måde støtte formål i foreningen.

”Indsamlingen kommer alle i klubben til gode og er med til at støtte aktiviteter, der løfter fællesskabet. Gennem et samarbejde med Bambusa kan klubber og foreninger på en enkel måde samle penge ind til glæde for fællesskabet og være med til at gøre en forskel, der kan mærkes,” siger Jørn Gade.

Bambusa arbejder sammen med Dansk Tennis Forbund og unionerne i Jylland, på Fyn og i Tennis Øst. Et samarbejde med Bambusa er måske noget for jeres klub.

Tag kontakt til Bambusa og hør om mulighederne for din klub eller forening. Se mere på bambusa.dk eller her på siden.