5 ”ulemper” ved at spille tennis som 60+’er

TennisAktiv 60+ er for folk over 60 år, som vil prøve at spille tennis og hygge sig sammen med ligesindede. Det er vanedannende og kan give nye medlemmer til klubben. Men inden I lokker folk til, bør I advarer dem om disse fem “ulemper”.

1. Du skal spare sammen til endnu flere julegaver til børnebørnene

Forskning viser nemlig, at tennis er den motionsform, der forlænger dit liv allermest – faktisk hele 10 år ifølge Østerbroundersøgelsen.

2. Du risikerer flirtende smil, når du handler ind i Brugsen

Studier viser også, at regelmæssig træning kan skrue tiden tilbage hvad angår cellernes naturlige aldring. En gruppe fysisk inaktive på 65+ år med normal hud, begyndte et simpelt motionsprogram. Efter tre måneder svarede deres hudprøver til hudprøverne fra folk på 20-40 år.

3. Du skal have nye visitkort, da titlen som Sudoku-mester skal med

Selv om det er nærliggende at tro, at en omgang mental hjernegymnastik er det bedste for at blive mester i sudoku, er det faktisk især den fysiske træning, der kan optimere din hjerne. Konditræning fremmer nemlig både hukommelsen, kreativiteten og modstandsdygtigheden mod stress.

4. Du får travlt, da din kalender er fyldt med vennebesøg

Tennis kan spilles enten som single, double eller sågar triples. Det betyder, at du kommer til at møde andre tennisspillere (og potentielle venner), når du melder dig ind i en klub.

5. Du stjæler rampelyset, som familiefestens store humørbombe

Når du træner, producerer musklerne hormoner, som sætter fut i en række kemiske processer i kroppen, som igen løfter dit humør.

Få TennisAktiv 60+

Skal I også have et forløb med TennisAktiv 60+ i jeres klub? Det kan også være til næste udendørssæsonen, hvor de mere modne spillere kan fylde godt ud på banerne i formiddagstimerne. Så kontakt Bevæg dig for livet – Tennis og hør mere:

Lorenz Sønderby
BDFL Tennis Projektleder
ls@tennis.dk
24 61 14 04

Læs mere her:

www.bevaegdigforlivet.dk/…/om-tennisaktiv-60plus