Anbefaling: Aflys alle udendørs foreningsaktiviteter – hold fast i nedlukningerne

Dansk Tennis Forbund bakker op om DIF’s anbefalinger omkring, at al udendørs idrætsforeningsaktivitet bør aflyses. Der skal desuden holdes fast i de midlertidige nedlukninger.

I øjeblikket er det danske samfund på vågeblus til og med 13. april. Det har blandt andet betydet, at også alle fitnesscentre og indendørs sportsfaciliiter skal forblive lukket i denne periode.

DIF anbefaler desuden, at alle udendørs sportsfaciliteter også forbliver lukket.

I forhold til udendørs idrætsforeningsaktiviteter er det Dansk Tennis Forbunds klare opfattelse, at man bør følge DIF’s anbefalinger på området.

Tilføjet 1. april: Statsminister Mette Frederiksen har åbnet for en gradvis åbning af det danske samfund efter påske, men det betyder ikke, at der skal slækkes på kravene. Her bakker Dansk Tennis Forbund fuldt op om DIF’s udmelding om, at alle idrætsforeninger skal holde hast i den midlertidige lukning af aktiviterne.

Her er de konkrete anbefalinger fra DIF:

  • “DIF anbefaler, at alle udendørs idrætsforeningsaktiviteter aflyses”.
  • “Vi opfordrer dog kraftigt til at huske bevægelsen og udnytte naturen, hvor man let kan være aktiv med fx løb eller på cykel og samtidig sikre afstand til andre mennesker.”
  • “Derudover opfordrer vi indtrængende til, at al udendørs træning sker alene eller med ens nærmeste – og med stor afstand til hinanden.”

Læs alle DIF’s anbefalinger i forhold til Corona lige her.