Andreas Berner bliver barselsvikar hos JTU

Jyllands Tennis Union byder den 3. januar 2022 i tæt samarbejde med Dansk Tennis Forbund velkommen til Andreas Berner, som tiltræder som barselsvikar for Camilla Petersen i stillingen som konsulent i JTU.

Andreas Berner kommer i hele 2022 til at arbejde med mange af de samme opgaver, som Camilla Petersen i dag varetager i regi af JTU. Opgaverne centrerer sig omkring den jyske holdturnering, skumtennisstævner og jyske mesterskaber. Ligesom kommunikationen ud mod klubberne og udviklingen af eksisterende og nye tiltag vil være en del af dagligdagen.

For at give Andreas de bedste forudsætninger for at komme godt i mål med sine opgaver og skabe en endnu bedre sammenhængskraft i Tennisdanmark har JTU, DTF og DGI indgået en aftale om, at Andreas vil få sin faste gang såvel på Dansk Tennis Forbunds kontor i Brøndby som hos DGI´s jyske landsdele. Endelig vil en stor del af arbejdstiden naturligvis også skulle bruges på arrangementer og besøg i de jyske klubber.

Andreas Berner er nyuddannet fra Syddansk Universitet, hvor han har en kandidat i Idræt og Sundhed med specialisering i konkurrence og eliteidræt.

I en årrække har Andreas arbejdet som tennistræner i en række klubber. Senest har han været ansat i Tennis Club Odense, hvor han har stået for at træne de bedste spillere, hjulpet til med rekruttering af juniorer samt været med til at udarbejde træningsplaner.

Derudover har Andreas afviklet en lang række turneringer, og han har i en periode på to år siddet i bestyrelsen i Slagelse Tennisklub.

Andreas er 28 år og bosiddende i Odense. I Andreas får de jyske klubber en tenniskyndig ung mand, med godt humør, masser af gåpåmod og stor passion for og viden om tennis.

Vi glæder os til at byde velkommen til Andreas Berner.