Arla® Protein, DGI og DTF forlænger hovedsponsoraftale for Padel i Danmark

Arla® Protein fortsætter som hovedsponsor for Padel i Danmark i 2024.

Du kan se frem til flere lækre proteinprodukter, når du deltager i Padel i Danmarks aktiviteter i 2024. For Arla® Protein fortsætter deres store engagement for padelsporten.

De sidste to år har Arla® Protein været hovedsponsor for Padel i Danmark, der er Dansk Tennis Forbunds og DGI’s fælles indsats for padel. Og det samarbejde er heldigvis langt fra slut. Hovedsponsoraftalen indeholder en række elementer, der hver dag er med til at øge synligheden af padel i Danmark.

”Jeg er glad for, at vi fortsætter vores støtte til padelsporten i Danmark og dermed bidrager til sportens udvikling. Det er en sport, der bringer mennesker sammen og fremmer aktivitet og fællesskab. Arla® Protein er en ideel træningsmakker, og vores produktportefølje og brandposition tager udgangspunkt i at skabe positive forandringer. Det forlængede samarbejde med Dansk Tennis forbund og DGI understreger vores engagement heri” siger Katrine Hasselström, brand manager for Arla® Protein.

Løfter sportens synlighed

Siden 2022 har Arla® Protein været fast inventar, når Padel i Danmark har turneret land og rige rundt med padelturneringer, kurser og events, og hovedsponsoraftalen omfatter blandt andet, at Arla® Protein er navnesponsor på danmarksmesterskabet i padel samt breddeeventet DM Sideevents.

Tidligere i år var DM i padel – powered by Arla® Protein og DM Sideevents – powered by Arla® Protein en del af DM-ugen i Aalborg, der blev afviklet af Danmarks Idrætsforbund, hvor mere end 40 forskellige idrætsgrene konkurrerede side om side i den nordjyske hovedstad.Danmarksmesterskaberne i padel og DM Sideevents er igen programmet ved DM-ugen næste år, når Herning for første gang er værtsby i uge 25.

Arla® Protein er ligeledes navnesponsor for Padel i Danmarks populære holdturnering Arla Protein Ligaen. Den landsdækkende holdturnering slog igen deltagerrekord i 2023, hvor den er steget med knap 40 procent fra året før, og netop nu er det muligt at tilmelde sig Arla Protein Ligaen forår/sommer 2024, hvor der forventes flere hold end nogensinde før.

Hos Dansk Tennis Forbund er man enormt glade for at samarbejdet fortsætter.

“Arla® Proteins vedvarende engagement i padel er utrolig vigtig for sportens vækst og udvikling i Danmark. Vi ser frem til at fortsætte det tætte samarbejde med dem for at skabe endnu flere muligheder for landets foreninger, vores spillere og for at fremme sportens bredde appel til mange målgrupper,” siger Dansk Tennis Forbunds direktør, Emil Bødker.  

Støtte til landets foreninger og spillere

Forlængelsen af samarbejdet med Arla® Protein har ikke kun indflydelse på turneringer, holdturneringer og events, men støtter også udviklingen af landets foreninger og spillere.

Derfor lancerede Arla® Protein og Padel i Danmark i 2022 to priser – Arla Protein Foreningsprisen og Arla Protein Spillerprisen – der årligt anerkender en forening og en spiller, der har gjort noget ekstraordinært for dansk padel. Prisenerne inkluderer en præmiecheck på 10.000 kroner. I efteråret kunne den dobbelte danmarksmester ved DM i Padel 2023 – Powered by Arla® Protein, Julia Wiese, modtage Arla Protein Spillerprisen, mens ØBG Silkeborg Tennis & Padel kunne lade sig hylde som vindere af Arla Protein Foreningsprisen.

Fra DGI’s side glæder direktør Jesper Munk sig over det forlængede partnerskab.

”Vi er i DGI stolte over at være en del af dette unikke samarbejde, og vi er glade for Arla® Proteins fortsatte støtte. Sammen vil vi fortsætte med at fremme padel som en sjov og tilgængelig sport for folk i alle aldre og færdighedsniveauer.”

Arla® Protein, Dansk Tennis Forbund og DGI udbygger desuden samarbejdet med en række nye tiltag i 2024.

Aftalen med Arla® Protein løber et år frem.