Roskilde Tennis Klub tjente 12.000 kroner på julesalg

Strømperne blev revet væk, da Roskilde Tennis Klub sidste jul lavede et samarbejde med Bambusa. Klubben fik et klækkeligt overskud til gavn for fællesskabet.  

Sidste jul havde Roskilde Tennis Klub stillet en bod med Bambusa-strømper op i deres tennishal. Efter forløbet havde klubben fået et overskud på 12.000 kroner.

”Tak. Vi vender tilbage.”

Først havde Roskilde Tennis Klub ikke følt, at de havde tiden, da Bambusa kontaktede dem sidste efterår. Men så fik klubben en fiks idé. Og efter lidt overvejelse kom de frem til, at de alligevel gerne ville lave et samarbejde med strømpevirksomheden. For december nærmede sig med hastige skridt, og det betyder for mange en masse julegaveindkøb.

”Da Bambusa henvendte sig til os, ventede vi først lidt, da vi ikke var klar på at lave en kampagne, men så tænkte vi, at det kunne være smart at lave et julesalg,” siger Peter Sigdal, der er næstformand i Roskilde Tennis Klub.

Samarbejdet blev skudt i gang, og bambusstrømperne blev sendt mod klubben. Strømperne fra Bambusa er unisex og one size og kan derfor bruges af alle. De leveres klar til salg i familiepakker med fem pakker strømper i hver.

I Roskilde Tennis Klubs tennishal blev der stillet et bord, som blev pyntet med en rødternet dug, julegaver og et lille juletræ med en lyskæde. Ved siden af blev strømperne lagt sammen med brochurer om bambusprodukterne. Ingen i klubben havde mulighed for at stå i boden og sælge strømperne, derfor lå der også et skilt på bordet med et telefonnummer på, så medlemmerne selv kunne købe sokkerne og sende pengene via MobilePay.

”Det var lidt et ”trust-sale.” Inden det havde vi selvfølgelig skrevet ud til alle medlemmer og forklaret, hvad salget gik ud på, og at beløbet ville gå til en masse gode ting i klubben.”

12.000 kroner til klubkassen

Julesalget gik godt. Medlemmerne i klubben var vilde med idéen og købte løs af strømperne. Dag for dag tikkede der flere og flere penge ind på klubkontoen. Bestyrelsen i Roskilde Tennis Klub kunne glæde sig over, at der nu var råd til at forbedre udendørsarealet til gavn for fællesskabet.

”Det gik rigtig godt. Vi fik et overskud på omkring 12.000 kroner. Vi købte en masse nye bænke til vores udendørsanlæg, for de penge vi tjente.”

“Vi overvejer at gøre det igen til jul i år, hvor vi laver samme koncept. Det er ‘lette penge.’ Vi stillede et bord op og nogle sokker, og så skulle jeg lige køre forbi og fylde nogle flere strømper op en gang imellem. Det var supernemt.”

Lyder det også som noget for jeres klub?

Bambusa arbejder sammen med Dansk Tennis Forbund. Et samarbejde med Bambusa er måske noget for jeres klub.

Tag kontakt til Bambusa og hør om mulighederne for din klub eller forening. Se mere på bambusa.dkeller her på siden.

Salg af Bambusa strømper er en nem og enkel måde at tjene penge til foreningen på. En familiepakke består af fem pakker strømper, som man kan vælge at købe til sin egen husstand eller sælge til familie og venner. På den måde støtter man almene og velgørende formål i foreningen.

Som noget nyt tilbyder Bambusa også et koncept, hvor man kan få en stander til klubben, hvor salget af strømper kan drives fra. Læs mere om det koncept her.

KONTAKT

Tag kontakt til Bambusa og hør om mulighederne for din klub eller forening.

  • Ring på tlf. +45 2632 8080 eller mail:
  • Maria Lund Bertelsen, maria@bambusa.dk

LÆS MERE