Bliv en del af Skolernes tennisdag

I samarbejde med sundhedskampagnen Aktiv året rundt, som gør det sjovt for børn at være sunde, afholder Dansk Tennis Forbund Skolernes tennisdag onsdag d. 15. marts kl. 09-14.30.

Skolernes tennisdag bliver en dag, hvor din klub, via Aktiv året rundt,  kan invitere de lokale skoler (1.-3. klasse) til en tennisoplevelse i jeres klub. Målet er at skabe positiv opmærksomhed om tennissporten, samt at give skoleelever muligheden for at afprøve tennis i et sjovt fællesskab.

Skolernes tennisdag giver klubben mulighed for at vise klubben frem til en masse børn, og det giver mulighed for klubben at invitere deltagerne til at komme igen.

Det skal klubben gøre:

  • Stille kompetente trænere/ledere til rådighed i tidsrummet 09.00-14.30
  • Gennemføre 2-3 sessioner á 1,5 time (hver klasse deltager i én session)
  • Stille udstyr til rådighed for deltagerne – herunder baner og bolde (minitennis)

Det gør ‘Aktiv året rundt’:

  • Markedsfører “Skolernes tennisdag i jeres lokalområde”
  • Indsamler tilmeldinger fra de skoler, der ønsker at deltage

Vi håber, meget at så mange klubber som muligt, vil være med til at gøre Skolernes Tennisdag til en succes.

Tip! Hvis klubben deltager i Tennissportens Dag 2017 den 29. april, har I en oplagt mulighed for at lokke børnene og deres forældre ned i klubben igen.

 

“Aktiv Året Rundt er et projekt der har eksisteret i 10 år, og i år er temaet ”Brug Bolden”. Der er materialer til elever, lærere og forældre – alle elever får bl.a. en bold. Der er pt. tilmeldt 368.000 skoleelever. Projektet har som overordnet vision, at det skal være sjovt at være sund.”