Hold børnefødselsdag i tennisklubben

Klub

Hold børnefødselsdag i tennisklubben

Relevans for klubstørrelse

Mellem Stor

Beskrivelse

Klubben ønsker at flere børn og unge får kendskab til og afprøvet tennisspillet. Derfor kan man nu afholde sin børnefødselsdag på tennisklubbens anlæg. Tennisklubben arrangerer en fødselsdag for klassen eller barnets bedste venner, hvor der startes med velkomst og introduktion til tennisspillet samt evt. inddeling af grupper. Hernæst spilles der en masse sjove tennisøvelser og pointspil, som ikke kræver den helt store introduktion eller tekniske færdigheder. Alt i mens der spilles tennis på banerne, bliver der dækket op enten udendørs på klubbens grønne plæne, på selve banen eller i klubhuset afhængig af vejret.Der afsluttes med kage og saft/sodavand til alle deltagere. Der er efterfølgende mulighed for at låne klubbens store grill på plænen. En børnefødselsdag varer sammenlagt 2 timer.

Der tilbydes mulighed for at holde sin fødselsdag i tennisklubben uanset om man går i 0. eller 10. klasse, hvilket er blevet reklameret via opslag på hjemmeside og på skoler.

Resultat

Tanken er, at nuværende ungdomsmedlemmer får lyst til at holde børnefødselsdag i klubben og derved få nye potentielle tennisspillere ud på tennisanlæggene.
Der er afholdt en børnefødselsdag i tennisklubben, hvor børnene havde en sjov dag.

Tidsforbrug

To banetimer og lidt tid til forberedelse for træneren samt ca. en time til indkøb af service, klargøring, m.m., hvis altså dette ikke er på lageret i klubben i forvejen.

Bemanding

1 træner som står for tennistræningen samt barnets egne forældre til det praktiske uden for banerne, medmindre, man køber den store pakke med hjælpere.

Økonomi

Prisen per deltager er 50 kr.
Der er intet krav om deltagerantal, dog er der en minimumspris på 400 kr., der dækker udgifter til trænerløn og service.
Klubben sørger for alt indkøb af dug, tallerkener, krus, kage, safte/ sodavand og øvrige praktiske opgaver.

Gode råd

• Det er vigtig at sikre en god dialog med forældrene til barnet som holder fødselsdagen, så de ved præcis, hvad deres rolle er.

• Sørg for, at der er mulighed for at låne både ketsjere og bolde, så børnene blot skal medbring godt humør og noget praktisk sportstøj.

• Markedsføringen kræver en ihærdig indsats, hvor tilbuddet skal være synligt på hjemmeside, Facebook, i klubhuset, skoler, m.m. Det er også en god idé, at have foldere/tilbud klar til de der efterfølgende kan være interesseret i at prøve tennistræningen i klubben.

• Arrangeres fødselsdagen på tennisbanen skaber det sammenhold og glæde, som automatisk kædes sammen med tennisspillet.

Kontaktperson

Henrik Kjærulff Nydam, mail: hnydam@gmail.com