Comwell fortsætter som hotelpartner for Dansk Tennis Forbund

Hotelkæden Comwell Hotels og DTF har forlænget partnerskabet, og det betyder, at de danske tennis-, padel- og pickleballspillere fortsat kan booke overnatninger til en særlig fordelagtig pris. 

Comwells logo vil fortsat kunne ses på banderne, når Dansk Tennis Forbund holder store events fremover. Comwell, der er en af Danmarks førende hotelkæder, fortsætter nemlig som officiel hotelpartner for Dansk Tennis Forbund.

Partnerskabet har været en succes siden starten af 2022, og vil nu fortsætte med at styrke forbindelsen mellem Dansk Tennis Forbunds medlemmer og indkvartering af høj kvalitet.

Samarbejdet betyder nemlig, at de danske tennis-, padel- og pickleballspillere fortsat kan se frem til en særlig favorabel pris, når de booker overnatning på Comwell via dette link.

Salgsdirektør for Comwell, Peter Hansen, udtrykker sin glæde over forlængelsen af samarbejdet.

“Vi er glade for af at forlænge vores partnerskab med Dansk Tennis Forbund. Det har været en fornøjelse at være en del af tennis-, padel- og pickleballfællesskabet. Derfor ser vi frem til at fortsætte med at støtte de enkelte sportsgrene ved at tilbyde Dansk Tennis Forbunds medlemmer en god og bekvem oplevelse, når de booker sig ind på et af vores hoteller.”

På den anden side deler direktør for Dansk Tennis Forbund, Emil Bødker, også sin begejstring.

“Comwell er en vigtig partner for os, og vi er glade for at fortsætte dette samarbejde. Deres engagement i at levere høj kvalitet og gæstfrihed passer perfekt til vores ambitioner om at skabe optimale forhold for vores medlemmer.”

Partnerskabet mellem Comwell og Dansk Tennis Forbund har ikke kun fokus på overnatningsfaciliteter, men omfatter også et navnesponsorat. Dermed vil Sommer og Vinter Tour, der er Dansk Tennis Forbunds udbud af individuelle turneringer for alle aldersgrupper henholdsvis udendørs og indendør, fortsat hedde Comwell Sommer Tour og Comwell Vinter Tour.

Aftalen mellem Comwell og Dansk Tennis Forbund løber frem til slutningen af 2025.