Comwell bliver ny hotelpartner for Dansk Tennis Forbund

Hotelkæden Comwell og Dansk Tennis Forbund har indgået en sponsoraftale, og det betyder blandt andet, at landets tennis- og padelspillere nu kan booke overnatninger hos Comwell til en særlig favorabel pris.  

Nu kan Comwells logo ses på banderne, når Dansk Tennis Forbund holder store events. En sponsoraftale er indgået mellem de to parter, og dermed vil Sommer og Vinter Tour fremover hedde Comwell Sommer Tour og Comwell Vinter Tour.

Derudover bliver Comwell også ny hotelpartner. Og dét kommer i den grad også danske tennis- og padelspillere til gode. De kan nemlig se frem til en særlig favorabel pris, når de booker på overnatning på Comwell via www.comwell.com/tennis

Men det er ikke kun medlemmerne, der kan være glade. Hos Comwells salgsdirektør Peter Hansen vækker den nye aftale også stor begejstring.

“Vi glæder os meget over aftalen med Dansk Tennis Forbund. Vi er sikre på, at det bliver et godt og givtigt samarbejde. Hos Comwell er vi klar til at slå dørene op hos vores mange hoteller rundt om i landet, vil der med garanti være et hotel i nærheden af fremtidige events og tennisturneringer,” siger salgsdirektøren.

Comwell ligger fordelt i hele landet, og den danske hotelkæde ejer og driver både hotel-, spa- og konferencecentre og har 15 hoteller i Danmark og et i Sverige.

Hos Dansk Tennis Forbund er direktør Emil Bødker også glad for den nye aftale, som han håber bliver begyndelsen på et langt samarbejde.

“Det er et rigtig godt match. Vi ser frem til at byde velkommen på Comwell til vores fremtidige arrangementer. Tennis- og padelspillere tager gerne til turneringer over hele landet, så det er en fornøjelse, at vi nu kan hjælpe med at koble turneringer og events med gode og billige overnatninger,” siger han

Den nye sponsoraftale er trådt i kraft og løber foreløbig indtil slutningen af 2023.