Danmarksmesterskaberne i Skovbakken Tennisklub

I næste uge skal nogle af de bedste mandlige og kvindelige tennisspillere i Danmark konkurrere om at kunne kalde sig danmarksmester i tennis indendørs i både single og double. 

Den 18.-25. marts 2017 afvikles de Individuelle Danmarksmesterskaber Indendørs i Skovbakken Tennisklub. Det er første gang i de seneste ti år at indendørsmesterskabet skal spille i Jylland, og Skovbakken er glade for i samarbejde med Dansk Tennis Forbund at kunne byde velkommen til både spillere og tilskuere.

Skovbakken Tennisklub ser frem til at være vært for mesterskabet, og utrolig glade for at kunne trække eventen til klubben. 

“Som et led i udviklingen af klubben på alle områder, er det vigtigt for os at tiltrække nogle af de større tennisarrangementer i Danmark” siger næstformand Dorte Klüwer, og tilføjer: “Det er en ære for klubben at skulle være vært for DM Inde, og vi er glade for at kunne sætte Jylland på tennislandkortet endnu en gang”.

Skovbakken var i februar medvært for Davis Cup landskampen mod Marokko, som Dorte Klüwer mener var god forberedelse til DM: “Vi fik rigtig mange gode erfaringer fra Davis Cup-opgøret, så vi håber og regner med at kunne overføre meget af dette til dette arrangement”.

Kvalifikationen starter den 18. marts mens hovedturneringen spilles 20.-25. marts. Doublefinaler spilles torsdag den 23. marts og singlefinalerne spilles den 25. marts.

Læs mere om DM Inde