Danmarksmestre skal findes i HVT

5.-12. august går det løs i Hareskov-Værløse Tennisklub, når der skal kæmpes om Danmarksmesterskaberne i tennis udendørs.

Dansk Tennis Forbund er glade for i samarbejde med Hareskov-Værløse Tennisklub (HVT) at byde velkommen til Danmarksmesterskaber i tennis udendørs. HVT har de seneste to år dannet rammerne om DM ude, så arrangementet er i trygge hænder, når de erfarne folk fra HVT inviterer til tennisfest.

Deltagerfeltet til dette års mesterskab er stærkt så der er lagt op til nogle interessante dage i Værløse.
Clara Tauson, som i weekenden vandt guld ved det europæiske ungdoms-OL, er på deltagerlisten og det bliver spændende at se om hun kan gentage sin finalesejr fra DM udendørs sidste år i det stærke felt. På deltagerlisten hos damerne er bl.a. også de to erfarne og 7-dobbelte DM-singlevindere Mai Grage og Karina I. Jacobsgaard.

På herresiden er der lagt op til flere spændende opgør. Davis Cup-spilleren Thomas Kromann og den mangedobbelte DM-vinder Martin Pedersen har begge fået wild card til hovedturneringen ved DM, men de får hård modstand af bl.a. sidste års vinder af DM udendørs Christian Sigsgaard og 1. seedede Benjamin Hannestad. Feltets overraskelse kan blive den kun 14-årige Holger Vitus Nødskov Rune, der i weekenden blev Europamester i tennis for U14.

Der spilles om DM-titlen i rækkerne damesingle, herresingle, damedouble, herredouble samt mixeddouble.

Kvalifikation spilles 5.-7. august og hovedturneringen 7.-12. august.

Finaleprogram:

  • Torsdag kl. 17.00: Finale i mixeddouble
  • Fredag kl. 18.30: Finale i dame- og herredouble spilles parallelt
  • Lørdag kl. 11.00: Finale i damesingle efterfulgt af finale i herresingle

Lodtrækning og program kan findes her.

Hareskov-Værløse Tennisklub er er vært ved diverse arrangementer i løbet af ugen. Læs mere om disse, find praktiske informationer, følg dagsprogrammet mv. på www.dmtennis.dk

Adresse:
Hareskov-Værløse Tennisklub, Lille Værløsevej 77, 3500 Værløse.