Dansk Tennis Forbund og Danpo indgår partnerskab på padel

Udbredelsen af padelsporten i Danmark går hurtigt. En ny træneruddannelse er på vej og flere virksomhedspartnere er kommet til.

I foråret blev padel optaget som idræt under Dansk Tennis Forbund. Siden er der arbejdet med at udbrede spillet og vække interessen rundt omkring i landet.

Nu kan Dansk Tennis Forbund præsentere endnu en partner på padel. Nemlig virksomheden Danpo. Og de er vilde med padel. Faktisk så begejstrede, at de har en bane stående i en tidligere lagerbygning på deres hovedkvarter i Give. Den kan bookes som et hvert andet mødelokale. Og de ansatte må spille i arbejdstiden.

”Vi vil gerne gøre sundhed gennem Padel til en del af vores DNA i Danpo. Rigtig mange medarbejdere har prøvet det. Derfor er det også helt naturligt, at vi indgår et partnerskab med Dansk Tennis Forbund, der tog padel ind under sig i foråret. Begge parter tror på, at padel vil udvikle sig de kommende år. Og i Danpo vil vi gerne bidrage til den udvikling og samtidig gøre noget godt for andre”, siger Mark Hemmingsen, Adm. Direktør hos Danpo.

Danpo har købt fem padel-baner, som de donerer til de fem Julemærkehjem. De første baner kommer ud i løbet af september, men da det for de fleste er en ret ny sport, er der brug for, at både børn og ansatte får en introduktion til spillet. Derfor indebærer samarbejdsaftalen blandt andet, at der kommer en uddannet padel-instruktør ud en hel dag på hver af de fem Julemærkehjem. Her vil han undervise både børn og ansatte i spillet.

”Det giver rigtig god mening med denne samarbejdsaftale. Danpo er meget entusiastiske i forhold til padel, og vi har et fælles mål om at få udbredt og udviklet padel som en ny sport i Danmark. Derfor giver samarbejdsaftalen også rigtig god mening. Og vi glæder os meget til at bidrage til, at Julemærkehjemmene får fuld valuta af Danpos flotte donation”, siger Klaus Nørby Jakobsen, Direktør i Dansk Tennis Forbund.

Samarbejdsaftalen – som ligeledes også indeholder en hel dag med mulighed for padel-undervisning for de ansatte hos Danpo – er blot én af en række nye tiltag.

Konsulent for padel-området i Dansk Tennis Forbund, Morten Hedegaard, er netop i gang med at få lagt sidste hånd på en kommende træneruddannelse i tæt samarbejde med erfarne udøvere af den intense og spændende nye sportsgren.

Danpo slutter sig til en række tætte samarbejdspartnere på området, som allerede tæller Unisport (leverandør af padel-baner), udstyrsproducenten Head og idrætsorganisationen DGI.

For yderligere oplysninger:

  • Mark Hemmingsen
    Adm. Direktør hos Danpo, telefon 4032 4038
  • Klaus Nørby Jakobsen
    Direktør hos Dansk Tennis Forbund, telefon 2627 9899
  • Morten Hedegaard
    Konsulent for padel, Dansk Tennis Forbund, telefon 7172 1073