Davis Cup-holdet skal til El Salvador

Der venter en eksotisk opgave for det danske Davis Cup-hold, når de til september skal et smut til Mellemamerika.

Næste udfordring for Davis Cup-holdet ligger i El Salvador.

Det lykkedes ikke det danske Davis Cup hold at spille sig op i World Group I, da de tidligere på måneden var på udebane i Indien. Nu venter der i stedet en ny opgave langt fra landets grænser, når holdet til september skal spille World Group II, der er tredjehøjeste niveau i landsholdstennis.

Torsdag var der nemlig lodtrækning til Davis Cup i det internationale tennisforbunds hovedsæde i London. Danmark var blandt de seedede nationer og var dermed sikret en lavere rangeret modstander.

Da det blev Danmarks tur til at få en modstander, hev ITF-præsident David Haggerty en lap op af bowlen, hvor der stod ”El Salvador”.

Danmark har aldrig tidligere mødt den mellemamerikanske nation i Davis Cup. Derfor skulle der en lodtrækning til for at afgøre, hvem der har fordel af hjemmebane. Der blev det afgjort, at Danmark skal en tur til El Salvador.

Modstanderen har kun en enkelt spiller med en singlerangering hos ATP. Nemlig nummer 648 Marcelo Arevalo, der til gengæld ligger nummer 26 i verden i double.

El Salvador vandt deres seneste opgør med 3-1 på udebane mod Zimbabwe

Davis Cup-opgøret mellem El Salvador og Danmark spilles enten 16. og 17. september eller 17. og 18. september. Det er hjemmeholdet, der bestemmer det.