Bambusa og DTF forlænger samarbejdet

Dansk Tennis Forbund har forlænget sponsoraftalen med den miljøvenlige strømpeproducent Bambusa Danmark. Bambusa udvider konceptet, så flere tennis- og padelklubber kan få glæde af et fordelagtigt samarbejde med virksomheden.

Sælg miljøvenlige bambussokker og inkassér en pæn sum af fortjenesten til klubkassen. Så enkelt lyder konceptet i Bambusa Danmark. Og det har en del tennisklubber allerede haft glæde af i det første år af samarbejdet mellem Dansk Tennis Forbund og strømpevirksomheden.

Derfor er Bambusa Danmark og DTF også blevet enige om at forlænge samarbejdet med yderligere to år med den klare ambition, at endnu flere klubber skal få boostet økonomien.

”Vi ser frem til at bygge videre på erfaringerne fra det seneste år og det solide partnerskab, der er opnået med Dansk Tennis Forbund. Vores slogan hedder ’vi går sammen’, og netop ordet ’sammen’ er i høj grad noget, man kan koble til foreningslivet, hvor der er en stor fællesskabsfølelse mellem udøvere og frivillige,” siger direktør i Bambusa Danmark, Maria Bertelsen.

Fælles rejse

I år er sortimentet hos Bambusa blevet udvidet med en klassisk hvid strømpe, som matcher tennissportens gamle image som ’den hvide sport’ på fortrinlig vis. I forvejen var der både sorte og hvide ankelstrømper samt en klassisk sort strømpe at vælge mellem.

Bambusa har udvidet sortimentet i år med modellen på billedet.

”Det har været rigtigt positivt at konstatere, at en del klubber har grebet bolden og udnyttet muligheden for at tjene lidt ekstra ved at sælge Bambusas produkter. Derfor er jeg også meget tilfreds med, at vores fælles rejse med Bambusa fortsætter,” siger Emil Bødker, direktør i Dansk Tennis Forbund.

Salg af Bambusa strømper er en nem og enkel måde at tjene penge til foreningen på. En familiepakke består af fem pakker strømper, som man kan vælge at købe til sin egen husstand eller sælge til familie og venner. På den måde støtter man almene og velgørende formål i foreningen.

Som noget nyt tilbyder Bambusa også et koncept, hvor man kan få en stander til klubben, hvor salget af strømper kan drives fra. Læs mere om det koncept her.

KONTAKT

Tag kontakt til Bambusa og hør om mulighederne for din klub eller forening.

LÆS MERE