DM-felterne blev snævret ind til 8

Kvartfinalisterne ved DM inde i Hillerød blev fundet onsdag aften. Torsdag klokken 16.30 går det løs for de sidste otte hos henholdsvis damer og herrerne.

Felipe Mikkelsen havde godt styr på sit 1. runde-opgør ved DM inde i Hillerød.

Der var fuld koncentration på alle fem baner, da hovedturneringen ved DM inde blev servet i gang onsdag eftermiddag.

DM-turneringen i Hillerød afvikles som de seneste år over fire dage, hvor der kæmpes om DM-guld i dame- og herresingle. Det betyder også, at der allerede fra åbningsdagen var pladser i kvartfinalerne på spil.

Den første spiller til at indløse billet til torsdag var Felipe Mikkelsen fra Hareskov-Værløse. Han gjorde på center court kort proces med 6-3, 6-0 mod kvalspilleren Mingus Hansen (Birkerød).

I samme halvdel af lodtrækningen er årets topseedede herre ved DM. Den 17-årige Cornelius Shalmi (KB) havde også modstand fra en kvalifikationsspiller. Amir Albeg (Lyngby) bed godt fra sig i første sæt, hvor han dog måtte se sig slået i en tiebreak. I andet sæt havde Shalmi bedre styr på spillet og vandt med 6-1.

Tæt kamp i vente

Vilma Krebs Hyllested (KB) slog Sarah Suljadzic (HRT) med 6-2, 6-0.

Hos kvinderne var der sikre sejre til seedet 2 Vilma Krebs Hyllested (KB) og Augusta Grau Kristensen (Gentofte). Dermed er der dækket op til opgør mellem de to klokken 19 torsdag aften.

De to har allerede mødt hinanden to gange tidligere i år. Både i Elitedivisionen og i semifinalen ved vinterferiens ITF-turnering på KB blev det uhyre tætte opgør. Og i begge tilfælde kunne Krebs Hyllested trække sig sejrrigt ud i den sidste ende.

SE SAMTLIGE RESULTATER FRA 1. RUNDE

Husk finalerne lørdag

Kig forbi Hillerød til finalerne, som også transmitteres direkte på SPORT LIVE, lørdag klokken 10. For udover god tennis til alle, kan de første 200 tilskuere i hallen nyde en gratis kop kaffe og en croissant.

Samtidig trækkes der lod blandt tilskuerne til finalerne om otte gange to dagsbilletter til Davis Cup-kampen mellem Danmark og Brasilien den 15.-16. september.