DM-finalisterne er fundet

Efter fredag aftens semifinaler er finalefeltet fundet ved DM inde i Hillerød. Damernes finale spilles først efterfulgt af herrerne.

Så gik den ikke længere for Valdemar Pape. HIK-spilleren red på en historisk bølge, der startede for et år siden, da han overraskende vandt DM indendørs. Siden fulgte han op ved DM ude og to gange UM i hans sidste år som junior.

Men i semifinalen ved dette års indendørs danmarksmesterskaber måtte han se sig slået af et andet brandvarmt navn i dansk tennis. Anders Grinderslev gik ubesejret gennem den indendørs Elitedivision, hvor det blev til guld med KB. I en uhyre tæt affære slog han Pape med 7-6, 6-7, 6-2.

I lørdagens finale møder han Jonas Schwarz fra Rødovre. Den førsteseedede var ude i et mindst lige så drabeligt opgør i sin semifinale. Der skulle en tiebreak til i afgørende sæt, før Schwarz hev sejren i land mod Jonas Zacho Larsen fra KB.


Kom til DM-finalerne

Lørdag kl. 10 i Hillerød spilles finalerne ved det individuelle DM. Der er fri entré og gratis kaffe og croissanter til de første 200 tilskuere. Derudover er der en konkurrence om 24 HEAD juniorketchere. Vinderen er den klub, som kommer med flest tilskuere til finalearrangementet.


Hos damerne spillede Anastasia Yakimova fra Fruens Bøge sig uden problemer i finalen, da hun slog Vilma Krebs Hyllested med 6-1, 6-3.

Når den første af de to DM-finaler sættes i gang lørdag klokken 10, står Yakimova overfor endnu en ung KB’er. Zoe Du Pasquier Jensen slog nemlig Olivia Thiemke (Rødovre) i en maratondyst med 3-6, 7-5, 6-4.

DM-finalerne lørdag kan også ses direkte på SPORT LIVE.