Optakt: DM-revanchekamp i kvartfinalen

Flere nykårede danmarksmestre for hold skal torsdag aften i aktion ved kvartfinalerne til det individuelle DM i Hillerød.

Zoe Du Pasquier Jensen er en af de nyslåede danmarksmestre for hold, der har spillet sig i kvartfinalen ved DM inde.

Onsdag blev 1. runde af hovedturneringen ved DM senior inde spillet i Hillerød. Programmet bød blandt andet på et opgør mellem to nykårede danmarksmestre for hold.

Vilma Krebs Hyllested og Cecilie Fridthjof havde begge en vigtig andel i KB’s DM-guld for halvanden uge siden. Men onsdag stod de på hver sin side af nettet. Første sæt var meget lige, men blev hævet hjem af Hyllested med 7-5. Det gav hul på bylden, og hun fulgte op med 6-1 i andet sæt.

I torsdagens kvartfinale venter der en ny stor opgave for Vilma. Her møder hun Birkerøds Sarafina O. Hansen, der sidste efterår slog KB’eren i UM-finalen.


Kom til DM-finalerne på lørdag

På lørdag kl. 10 i Hillerød spilles finalerne ved det individuelle DM. Der er fri entré og gratis kaffe og croissanter til de første 200 tilskuere. Derudover er der en konkurrence om 24 HEAD juniorketchere. Vinderen er den klub, som kommer med flest tilskuere til finalearrangementet.


DM-revanchematch

I herrerækken ved DM er 3. seedede Anders Grinderslev blandt favoritterne. Han havde også fornøjelsen af at blive danmarksmester for ved Medaljespillet for nyligt.

Grinderslev gik ubesejret gennem hele Elitedivisionen og sejrsrækken fortsatte onsdag aften, da han i første runde slog Cornelius Shalmi fra HIK med 6-3, 6-4. Nu venter Maxim Landa fra HRT. De to mødtes på 4. singlen i DM-finalen, hvor Grinderslev vandt sikkert.

Vinder Anders Grinderslev igen kan han meget vel stå til en yderst interessant semifinale mod den dobbelte danmarksmester, Valdemar Pape. HIK’eren møder Theodor Boisen i kvartfinalen.

DM-finalerne lørdag kan også ses direkte på SPORT LIVE.