Dobbelt generalforsamling 15. maj gennemføres

Dansk Tennis Forbunds generalforsamling for 2020 og 2021 afholdes i direkte forlængelse af hinanden lørdag den 15. maj 2021 i Royal Stage i Hillerød.

De seneste corona-lempelser, der træder i kraft 6. maj, gør det muligt at gennemføre Dansk Tennis Forbunds dobbelte generalforsamling lørdag den 15. maj.

Generalforsamlingerne for henholdsvis 2020 og 2021 afholdes i direkte forlængelse af hinanden. Generalforsamlingen begynder 11.30 og afholdes i Royal Stage i Hillerød.

Klubberne har modtaget indbydelse til generalforsamling per mail, og tilmeldingen foretages derigennem. Dags dato har klubberne ligeledes modtaget en reminder per mail, så man ikke behøver at lede efter den originale indbydelse Tilmeldingsfristen er søndag den 9. maj 2021.

Coronapas og forholdsregler

Myndighedernes endelige retningslinjer for afholdelse af generalforsamlingen er endnu ikke klar. Men det står klart, at det bliver nødvendigt at vise coronapas for at få adgang til generalforsamlingen.

Dansk Tennis Forbund sørger for, at faciliteterne er indrettet efter gældende regler, så generalforsamlingen kan afholdes sundhedsmæssigt forsvarligt. Deltagere på generalforsamlingen vil få tilsendt retningslinjer i ugen op til generalforsamlingen, når myndighedernes endelige retningslinjer foreligger.

Dagsorden generalforsamling 2020

Bemærk at tidligere fremsatte forslag fra DTF’s bestyrelse, samt Odder Tennisklub og Rødovre Tennisklub i forening, er trukket tilbage. Forslagene genfremsættes i stedet ved generalforsamlingen for 2021.

Dagsorden generalforsamling 2021

Årsberetning og regnskab for 2019

Dansk Tennis Forbunds årsberetning og regnskab for 2019 kan læses her.

Årsberetning og regnskab for 2020

Dansk Tennis Forbunds årsberetning og regnskab for 2020 kan læses her.