DTF og DGI Tennis indgår tennisaftale med HEAD Sport

Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis har indgået en partnerskabsaftale med østrigske Head Sport om levering af bolde, beklædning og udstyr til tennis. Aftalen løber i to år med option på yderligere et år.

 

For første gang er DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund gået sammen om at indgå en aftale med en udstyrspartner. De næste to år er HEAD Sport partner på områderne for bolde, beklædning og udstyr til tennis.

Dermed vil der stadig blive brugt HEAD-bolde i DTF Holdturneringen og til danske mesterskaber, landsholdene vil være iført tøj fra HEAD, og nye tennismedlemmer vil få en HEAD-ketcher i hånden, når de begynder til Voksenintro i en af landets klubber.

Aftalen træder i kraft med øjeblikkelig virkning og løber frem til 31. marts 2023. Aftalepartnerne har option på at forlænge aftalen yderligere ét år.

”Vi er rigtig glade for aftalen og for at kunne levere HEAD bolde, tøj og udstyr til tennisklubberne i Danmark. Vi er glade for det samarbejde, der har været omkring HEAD-brandet de seneste seks år og glæder os til at styrke samarbejdet yderligere de kommende to år. Herunder at styrke samarbejdet med vores dansk agent Cool Sport, så vi sammen kan service det danske marked bedst muligt,” siger Peter Schott, der er General Manager International Trade i HEAD Sports.

Bedre priser til klubberne

Siden 2015 har tennisbolde og udstyr fra HEAD været fast inventar hos Dansk Tennis Forbund. Men den nye aftale med HEAD Sport rummer en række forbedringer, som vil kunne mærkes i klubberne.

I aftalen er der en maksimal pris på Play & Stay-bolde og bolde til holdturnering på 110 kroner dusinet eks. moms. Tidligere hed den pris 144 kroner eks. moms for tennisbolde og 120 kroner for Play & Stay-bolde

”Indkøb af bolde er en rigtig stor økonomisk post i klubberne. Derfor er vi særdeles tilfredse med, at den nye aftale reducerer dusinprisen for tennisbolde. Vi ser frem til et godt samarbejde med HEAD Sport de kommende år,” siger Henrik Thorsøe Pedersen, der er formand for Dansk Tennis Forbund.

I aftalen med HEAD Sports er det sikret, at klubberne stadig får mulighed for at indkøbe udstyr til for eksempel det populære Voksenitro til lave priser. Det skal være med til at sikre, at udviklingen fortsætter i tennisklubberne, der det seneste år kunne byde mere end 10.000 nye medlemmer indenfor.

”Aftalen gør det nemmere for klubberne, der fremover kan bestille deres udstyr til introforløb direkte, uden DGI eller DTF skal være mellemmand. Samtidig har vi sikret os gode og fair priser, så klubberne kan byde nye medlemmer velkommen med introketchere og bolde,” siger Mogens Spangenberg, der er tennisformand i DGI.

I løbet af maj måned vil der blive oprettet et domæne, hvor klubberne kan handle direkte hos HEAD med intropakker og tennisbolde med mere.

Særligt om DTF Holdturneringen

Til den forestående sæson af DTF Holdturneringen Ude bliver den officielle bold ”HEAD TOUR XT DTF”. Dansk Tennis Forbund har forståelse for, at 1. runde af holdturneringen ligger lige om hjørnet, og at klubberne ikke har haft mulighed for at indkøbe bolde til den.

Derfor vil der til 1. runde være frit boldvalg (blandt ITF-godkendte bolde). Fra 2. runde og i resten af DTF Holdturneringen Ude skal deres spilles med ”HEAD TOUR XT DTF”.

Køb af bolde

Tennisbolde kan købes gennem en af følgende butikker eller direkte på klubportalen hos Cool Sport: Coolsport