DTF-formand hylder Wozniacki

Caroline Wozniacki har fredag på sin Instagram-konto meddelt, at hun indstiller sin tenniskarriere efter januar måneds Australian Open. Dermed slutter den 29-årige efter næsten 15 år som professionel.

Formand for Dansk Tennis Forbund, Henrik Thorsøe Pedersen, er ekstremt stolt over den måde Caroline Wozniacki med sin personlighed og tennisspil har eksponeret sporten gennem de sidste mange år.

”Caroline Wozniacki er den med afstand største danske tennisspiller gennem tiderne. Gennem mere end et årti har hun været et fyrtårn, som har givet unik eksponering til dansk tennis. Vi er vildt stolte over alt, hvad hun har præsteret gennem sin lange karriere,” siger Henrik Thorsøe Pedersen.

Caroline Wozniacki har tjent som stor inspiration for en hel generation af yngre tennisspillere i Danmark. Hendes resultater taler for sig selv.

”Caroline har begejstret igen og igen. Ikke mindst da hun blev nummer et på verdensranglisten i 2010 og med sin Australian Open-triumf i 2018. Og så er det vanvittigt imponerende, at hun 11 år i træk vandt mindst en titel på WTA-touren,” siger Henrik Thorsøe Pedersen.