DTF og iLOQ indgår sponsoraftale

iLOQ, der er specialister i låsesystemer, bliver sponsor for Dansk Tennis Forbund. Aftalen gør blandt andet, at landets tennis- og padelklubber kan opnå rabat på hardware til løsninger fra iLOQ.

DTF’s nye sponsor iLOQ har gode låseløsninger i porteføljen.

Virksomheden iLOQ gør livet lettere ved at give smart og sikker adgang til de bygninger, rum og sportsanlæg, vi bruger dagligt. iLOQ har allerede et solidt engagement i sportens verden med sponsorater i motorsport, fodbold, ishockey og golf. Blandt andet er iLOQ personlig sponsor for racerlegenden Kimi Räikkönen.

Nu udvider de brancheførende specialister i selvdrevne digitale låse og mobile adgangsløsninger den portefølje. Det kommer til at gavne tennis- og padelklubber i Danmark.

Dansk Tennis Forbund og iLOQ har nemlig indgået en samarbejdsaftale, som sikrer danske klubber en 15 procents rabat på hardware, hvis de vælger en løsning fra iLOQ. Med iLOQ kan klubben nemt styre adgangen til både udendørsbaner og haller.

”Hos iLOQ er vi sikre på, at vi er et rigtig godt match for landets mange klubber. Med vores stærke portefølje af sikre, digitale og bæredygtige produkter kan vi opfylde den enkelte forenings behov. Derfor er vi rigtig glade for aftalen med Dansk Tennis Forbund,” siger Dennis Christiansen, der er direktør hos iLOQ Danmark.

Oplagt samarbejde

Nøglesystemerne fra iLOQ giver adgang via smart styring og er oplagt som erstatning for gammeldags nøglesystemer, hvor der pludselig kan være mange nøgler i omløb i klubben.

Direktør i Dansk Tennis Forbund, Emil Bødker, ser frem til samarbejdet med iLOQ.

”Sponsoraftalen med iLOQ er endnu en mulighed for at styrke dansk tennis og padel. I DTF er vi altid på udkig efter nye samarbejdspartnere, der kan være med til skabe merværdi for vores tennis- og padelklubber. I den sammenhæng var iLOQ med deres topmoderne låsesystemer helt oplagte,” siger Emil Bødker.

Aftalen mellem Dansk Tennis Forbund og iLOQ er trådt i kræft. Nedenfor kan I som klub se, hvordan I kan få rabat på iLOQ hardware, hvis I skal have et låsesystem med høj sikkerhed og lave omkostninger.

Sådan få jeres klub rabat på iLOQ-løsninger

Producent-rabat udgør –15% på iLOQ Hardware:

  • Kontakt iLOQ Danmark for gratis uforpligtende aftale om konsulentbesøg. I præsenteres for fordele, besparelser belyses og omfang gennemgås.
  • iLOQ Partner inddrages for konkret tilbud på installation, med anvist produkt rabat.
  • Efter aftale udføres installation af ønsket iLOQ løsning med tilhørende software. Installation og fakturering sker via klubbens egne foretrukne låsefirma/sikringsleverandør, idet disse landet over er iLOQ Partnere.
  • iLOQ bistår hele vejen og sikrer rette løsning og korrekt etablering.
  • Klub personale/medlemmer uddannes i brug af systemet og udstyr.

Kort om iLOQ

  • Etableret i 2003
  • Hovedkontor i Oulu, Finland
  • Filialer i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Holland, Frankrig, Spanien, Canada, Storbritannien, USA og Polen.
  • 250 medarbejdere