Padeltræner 4 – sidste trin på grunduddannelsen er klar

Sidste trin på den grundlæggende træneruddannelse udbydes nu. Padeltræner 4 tager et dybere stik i de mange aspekter af trænerrollen og træningsplanlægningen og kommer rundt om emner som videoanalyse, sportspsykologi og idrætsskader.

Tore Deleuran-Skjold, padelkonsulent og træner i Padel i Danmark, vil stå for det første P4-kursus i Kolding til december.

Padeltræner 4 er det sidste step på den grundlæggende Padeltræneruddannelse. Til december udbydes P4 for første gang. Kurset spænder over to dage og er pakket med teknik og taktik – både teoretisk og praktisk på banerne.

”P4 er det sidste kursus på den grundlæggende padeltræneruddannelse. På de fire kurser bliver man godt rustet til at være træner på fuld tid. P4 er et naturligt led i vores uddannelsesstige. Vi har lagt kurset nu, så det passer timingsmæssigt i forhold til, hvornår vi kom ud med P3. Dem, der har taget P3-kurset fra start, vil nu være klar til at kunne tage det sidste kursus,” siger Tore Deleuran-Skjold, padelkonsulent hos Padel i Danmark og fortsætter:

”Vi følger nøje DIF’s rammebeskrivelse, sådan at padeltræneruddannelsen på sigt bliver adgangsgivende til diplomtræneruddannelsen. Vores padeltræneruddannelse er en sikker og givende uddannelsesmulighed for trænere – uanset hvilke ambitioner man har.”

Sportspsykologi og idrætsskader på programmet 

P4 afholdes den 10.-11. december hos KIF Padel i Kolding. For at kunne deltage på kurset er det d0g et krav at du har gennemført Padeltræner 1, 2 og 3.

”Med P4 tager vi et dybere stik i de forskellige aspekter af trænerrollen. Vi kommer igennem den gode træningskultur, der sikrer klubber og foreninger en mere bæredygtig fremtid med fastholdelse af medlemmers motivation gennem hele livet.”

På P4 vil kursisterne foruden at gå i dybden med velkendte områder fra de tre foregående kurser, også kunne se frem til at finde en række helt nye emner på programmet.

”P3 og P4 adskiller sig på en række områder. Foruden at bygge videre på de padelmæssige emner fra de tidligere kurser, så kommer vi på P4-kurset forbi både mentaltræning og skader, som vi ikke har berørt før.”

Kurset afsluttes med en specifik case-opgave, hvor grupperne bliver sat igennem en kampdag med forberedelse, analyse og evaluering.

Læs mere og tilmeld dig Padeltræner 4 her.