Scoop for trænere: Workshop med Djokovics tidligere analytiker

Craig O’Shannessy lægger vejen forbi Danmark den 22. november. Kom med på workshoppen og få en gevaldig øjenåbner, når Craig gør op med klassiske myter om tennissporten.

Kom til workshop i KB med Craig O’Shannessy, der er en af verdens førende tennisanalytikere og lær, hvad der gør, at de gode spillere er de bedste. Når du går hjem fra workshoppen, vil du have et klart billede af, hvordan du kan implementere Craigs viden i din egen træning.

Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis er rigtigt glade for at kunne give landets trænere mulighed for en dag med Craig, hvor de kan suge til sig. Workshoppen foregår hos KB Tennis på Peter Bangs Vej den 22. november.

Den erfarne australier tager et opgør med gætteri og meninger. Han holder sig til fakta.

Craig kommer med anbefalinger fra Novak Djokovic og Andy Murray i rygsækken. Så skynd dig at tilmelde dig og glæd dig til at få en analytisk øjenåbner.

TILMELD DIG NU

FAKTA

Program

  • 10-12: Oplæg: ‘Historien bag tallene’
  • 12-13: Frokost og netværk
  • 13-15: På banen: Hvordan man kan træne i at implementere tendenserne til sin fordel

Hvornår: 22. november 2022 fra kl. 10-15

Hvor: KB Tennis, Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg (vi mødes i Pejsesalen i Restaurant Granen)

Pris: 150 kr. inkl. sandwich og drikkevare

Tilmeldingsfrist: 17. november kl. 12.00

TILMELD DIG NU

Om Craig O’Shannessy

Craig O’Shannessy er den måske førende tennisanalytiker i verden. Han har hjemmesiden Brain Game Tennis, hvor han underviser i tennisstrategi i både single og double, såvel som de mentale sider af spiller.

Craig var en del af Novak Djokovics coaching team i tre fra 2017-2019, hvor serberen vendte tilbage til nummer 1 på verdensranglisten, mens han vandt fire grand slam-titler. Desuden har Craig været officiel analytiker for Wimbledon og Australian Open, samt analytiker for ATP-touren i et årti.

Craig har været træner på alle niveauer af spillet de seneste 30 år. Hans store passion er uddannelse af trænere, og han underviser hos forbund og trænerorganisationer over hele verden.