DTF skal udtage landsholdet til EM i pickleball 2024

Danmark skal med, når der for første gang afholdes EM i pickleball. Dansk Tennis Forbund står for at udtage spillerne til landsholdet, hvor der vil blive lagt særlig vægt deltagelse og præstationer i STATE Pickleball Tour, DM i pickleball og internationale turneringer.

November kan føles lang og mørk, men i år er der i den grad noget at glæde sig til. Dansk Tennis Forbund skal nemlig udtage et dansk landshold til det europæiske pickleballforbunds (EPF) europamesterskab i pickleball, der finder sted i engelske Southampton fra den 22. til 24. november 2024.

Dansk Tennis Forbunds sportslige ledelse skal stå for udtagelsen af landsholdet, hvor der skal findes spillere til henholdsvis en ’åben senior’ og en ’50+’ række.

Der spilles i følgende tre rækker i både den åbne senior og 50+ rækken:

  • Kvinder double
  • Herrer double
  • Mix

Udtagelseskriterier

I udtagelsen af landsholdet vil der blive lagt særlig vægt på deltagelse og præstationer i de enkelte afdelinger af den landsdækkende turneringsrække STATE Pickleball Tour, DM i pickleball, der for første gang afholdes som en del af Dansk Idrætsforbunds DM-ugen, samt lignende internationale turneringer.

For at sikre de bedste betingelser for de danske spillere frem mod EM, vil Dansk Tennis Forbund arrangere samlinger for udvalgte spillere, hvor der også vil være tilknyttet en erfaren træner. Dette initiativ sigter mod at styrke spillernes færdigheder og strategier forud for mesterskabet.

Tilmeld dig næste stop på STATE Pickleball Tour nu

SE ALLE DATOER FOR STATE PICKLEBALL TOUR 2024 HER