DTF søger indendørsbaner i 3 timer

Flere børn skal have mulighed for at komme ud og spille tennisturneringer. Derfor vil Dansk Tennis Forbund udnytte ledige indendørsbaner i klubberne.

Det her syn vil vi gerne have meget mere af: Unge tennisspillere til deres første turnering. Foto: Hillerød Tennis & Padel Klub.

Har I tider i jeres tennishal, der ikke bliver brugt? Så vil Dansk Tennis Forbund gerne benytte dem. Nærmere bestemt søger vi efter blokke med to baner i tre timer i weekenderne – allerhelst i dagtimerne.

Dansk Tennis Forbund og DGI vil rigtig gerne kunne give flere børn en god og sjov oplevelse med at spille turneringer. Det skal ske med turneringskonceptet Tennis i Danmark Tour (TiD Tour). Men der mangler baner til turneringerne.

Som klub må I hjertens gerne byde ind som arrangør. Men vi ved udmærket godt, at opgaverne er mange i forvejen i en tennisklub. Derfor søger DTF nu baner til TiD Tour. Efterfølgende står DTF for at arrangere turneringen og stiller med en af de stævneledere, som for nyligt har meldt sig under fanerne.

Kontakt

Har jeres klub ubrugte indendørsbaner? Så kontakt turneringskonsulent Martin Jørgensen til en uforpligtende snak. Du fanger Martin på maj@tennis.dk eller 50 69 87 69.

Du kan også læse mere om TiD Tour.