Elitedivisionen: Traditionsopgør på skærmen

Johannes Ingildsen får polsk modstand på 1. single, når HIK og KB tørner sammen i Hellerup. Se med direkte fra klokken 15.45.

Johannes Ingildsen skal på tv-banen onsdag.

Det bliver ikke mere traditionelt i dansk tennis end opgøret mellem HIK og KB. Og den lækkerbisken kan man som seer glæde sig til onsdag eftermiddag på SPORT LIVE fra klokken 15.45.

HIK har fået rigtig solid start på sæsonen. I 1. runde blev det til en 4-2 sejr over kommunalrivalerne fra Gentofte. Den gevinst blev fulgt fornemt op med en sejr i golden matchtiebreak på udebane mod de forsvarende danmarksmestre fra Give. Senest blev til et 2-4 nederlag til et HRT-hold i en stærk opstilling.

Onsdag gælder det så et møde med rækkens suveræne tophold fra KB. Den brede Frederiksberg-trup har indtil nu kun tabt sølle to kampe i sæsonen og må derfor tage favoritværdigheden på sin kappe.

Men opgørene mellem HIK og KB har det med at leve deres eget liv. Derfor er der også alt mulig grund til at tænde for SPORT LIVE.

Holdopstillinger

  • 1. HS: Maciej Rajski – Johannes Ingildsen (TV-bane)
  • 2. HS: Valdemar Pape – Anders Grinderslev
  • 3. HS: Thomas Kromann – Carl Emil Overbeck
  • 4. HS: Christoffer Kønigsfeldt – Philip Hjorth

Der er lagt i ovnen til et meget lige opgør på tv-banen, når verdensranglistens nummer 744 og 734 tørner sammen. HIK har den 31-årige polske spiller Maciej Rajski på holdkortet. Han så stærk ud i sin hidtil eneste optræden denne sæson, da han slog Gives es Michel Dornbusch med 6-2, 6-3.

Davis Cup-spiller Johannes Ingildsen har været flittig ved internationale turneringer dette forår. Derfor er det kun blevet til en enkelt optræden i Elitedivisionen, hvor han slog Christoffer Sander Nørby med 6-4, 7-5.

Ingildsen er seedet 1 ved næste uges DM i Aalborg. Så det bliver interessant at se, hvor han står, hvis han skal have sin første DM-titel i single udendørs.

Resten af singlerne er rent danske opgør, hvor der er garanti for underholdning.

Optakt lørdag

De resterende hold i Elitedivisionen spiller 4. runde på lørdag. Du kan finde en optakt til runden med alle singleopstillinger her på tennis.dk omkring middagstid fredag.

Hvordan ser jeg SPORT LIVE?

Det er naturligvis et helt essentielt spørgsmål, hvis du skal kunne nyde den gode tennis, som vil blive vist fra hver runde af Elitedivisionen.

Du kan se, hvordan du fanger SPORT LIVE lige her.

Lyst til mere dansk tennis?

Elitedivisionen går på sommerferie. Men også i sommerferien viser SPORT LIVE masser af tennis fra danske baner. Kanalen dækker nemlig ITF World Tennis Tour-turneringerne i uge 30 og 31 i Vejle og på KB.