Få et skud padel-inspiration til Fælles UM/DM

I forbindelse med Fælles Ungdoms- og Danmarksmesterskaber, der afholdes i Hillerød Tennisklub, indvier klubben lørdag d. 29. juni deres to nye padel-baner. Dansk Tennis Forbund inviterer trænere, bestyrelsesmedlemmer og andre klubfolk til en intro og inspirerende dialog om potentialet i padel.

Klubfolk kan få inspiration til at komme i gang med padel den 29. juni.

Klubfolk kan få inspiration til at komme i gang med padel. Det sker, når Dansk Tennis Forbund afholder endnu en padel-intro for klubfolk lørdag den 29. juni kl. 15.30-17.30 hos Hillerød Tennisklub.

Hillerød Tennisklub deltog i et lignende inspirations-event tilbage i november 2018. Siden har de arbejdet med at få padel-baner på deres anlæg. Den 29. juni er der officiel indvielse af de to baner. Samme dag, som et af årets største tennis-begivenheder serves fra land på Hillerød Tennisklubs anlæg; nemlig Fælles Ungdoms- og Danmarksmesterskaber 2019 – sponsoreret af C WorldWide og HEAD.

”Det er fantastisk at kunne afholde endnu en inspirations-event i de helt nye rammer. Og så på indvielsesdagen af Hillerød Tennisklubs to nye padel-baner – og samtidig med Fælles UM/DM starter. Vi håber, at mange af de klubfolk fra hele landet, der er i Hillerød den dag, vil bruge en time eller to på at prøve padel og høre om potentialet,” siger Morten Hedegaard, konsulent for Padel i Dansk Tennis Forbund, og fortsætter:

”Padel er spillet, hvor begyndere kan føle sig som mestre. Det er nemlig nemt at gå til rent teknisk, og de fleste oplever succes allerede første gang, de spiller det. Bolden kommer hurtigt i spil, duellerne bliver længere, og selv banderne bliver luret. Derfor kommer de fleste også igen og spiller mere padel,” siger Morten Hedegaard, konsulent for padel i Dansk Tennis Forbund.

Det er samtidig en god mulighed for at høre om Hillerød Tennisklubs erfaringer med hele processen med at få etableret banerne. Derudover kan deltagerne også få god viden om andre tennisklubber, der har etableret baner den seneste tid.

”Vi vil rigtig gerne inspirere tennisklubber til i første omgang at prøve padel og derigennem blive klogere på potentialet. Vi tror og håber på, at padel er interessant for mange klubber som en ny aktivitet for både nuværende og nye medlemmer,” siger Morten Hedegaard.

Det er gratis at deltage, men kræver en tilmelding (se nedenfor).

Fakta

Dato: Lørdag den 29. juni klokken 15.30-17.30.

Sted

Hillerød Tennisklub
Milnersvej 35C
3400 Hillerød

Programmet

  • Velkomst
  • Kort intro til padel
  • Spil padel – mærk padel på egen krop
  • Dialog om mulighederne med padel. Nyt tilbud til medlemmerne, målgrupper, synergier og anlæggelse af baner. Hvad er potentialet? Hvordan kommer jeres klub videre?

Tilmelding

  • Tilmelding til Morten Hedegaard, konsulent for Padel, via mail padel@tennis.dk.
  • Tilmeldingsfrist torsdag den 27. juni.
  • Har du spørgsmål, så kontakt Morten Hedegaard på telefon 7172 1073.