Få et tilbageblik på 2022

Forud for Dansk Tennis Forbunds generalforsamling den 18. marts i Brøndby ligger årsberetningen for 2022 nu klar.

***8. marts 2023: Opdateret med økonomisk årsrapport***

Dansk Tennis Forbunds Generalforsamling for afholdes lørdag den 18. marts 2023 kl. 11.00. Klubberne har modtaget indbydelse til generalforsamling på mail, og tilmeldingen foretages derigennem.

Generalforsamlingen foregår i Idrættens Hus i Brøndby. Ved deadline for indkomne forslag var der ikke kommet nogen ind. Derfor er det den oprindeligt udsendte dagsorden, der gælder.

SE DAGSORDEN FOR DTF’S GENERALFORSAMLING 2023

Skulle I som forening ikke have modtaget indkaldelsen, kan I kontakte klubkoordinator Laura Holm Jørgensen på lhj@tennis.dk

Årsberetning

Snup et tilbageblik på tennis- og padelåret 2022 i DTF’s årsberetning forud for forbundets generalforsamling.

Årsberetningen kommer vidt omkring. Vi dykker ned i medlemstendenser og klubudvikling. Antibulli og ITF World Tennis Number. Veteranranglister og DM-ugen. Padels himmelstorm og Holger Runes ditto. Flere stemmer i ITF og flere sponsorer.

Læs om ovenstående og meget mere i årsberetningen.

Regnskab

Dansk Tennis Forbund endte regnskabsåret med et underskud på 86.000 kroner. Det var 381.000 kroner bedre end det budgetterede.

Indtægterne var højere end budgetteret, hvilket tilskrives stigende medlemstals indvirken på kontingentindtægter, samt forøgede tilskud fra DIF og Team Danmark, og en væsentlig forøgelse af indtægter fra sponsorer.

Udgifterne lå inden for 30.000 kroner af det budgetterede.

GÅ TIL ÅRSRAPPORT