Finaler tv-transmitteres på DR fra ny padelbane

Når finalerne i DM i Padel – Powered by Arla® Protein bliver skudt i gang i weekenden, bliver det på en spritny bane i fornemt selskab med DR.

Padelbanen rykkes udendørs til DM-finalerne. Foto: Frank Cilius.

Padel buldrer derud af. Og inden længe buldrer den særligt i Aalborg, når byen bliver fyldt med dygtige padelspillere, der skal vise deres bedste flugtninger og bandeja’er frem ved DM-ugen.

Foruden at gøre sig klar til årets helt store sportsfest, har spillerne også en anden særlig grund til at finpudse slag og skills, inden de går på banen. Padel får nemlig en helt central placering, når DM-ugen for første gang afholdes i Danmark.

DR er mediepartner for DM-ugen, der samler danmarksmesterskaberne i 50 sportsgrene i samme by i samme uge. DIF og Dansk Tennis Forbund forhandlet en aftale på plads med DR, så der sendes padel direkte på DR’s sendeflade.

DM i Padel – Powered by Arla® Protein er for landets bedste padelspillere og bliver foruden de fremmødte tilskuere akkompagneret af et tv-hold, som transmitterer de tre finalekampe i mix-, herre- og damerækken om søndagen direkte på DRTV samt en række gennemstillinger på DR1.

Tidspunkterne for tv-finalerne er som følger:

  • Mixfinale fra kl. 11.30
  • Herrefinale umiddelbart efter mixfinalen
  • Damefinale fra kl. 14.30.

Ny padelbane

Finalekampene skal spilles på Honnørkajen, der udgør hjertet af DM-ugen. Dette er blevet muligt, fordi Aalborg Kommune har indkøbt en panorama padelbane, der bliver opført på kajen i Aalborg.

Aalborg Kommune er ligeledes værtsby for DM-ugen næste år, hvor padelbanen skal benyttes igen. I Dansk Tennis Forbund ser direktør Emil Bødker meget frem til den landsdækkende eksponering i de flotte omgivelser fra den nye padelbane.

”Vi er utrolig glade for samarbejdet med Aalborg Kommune og DIF. Padelbanen vil danne en flot ramme for og give en fantastisk eksponering af padelsporten, når der skal sendes tv ud til hele Danmark. Det giver en unik mulighed for at vise sporten frem på den bedste måde. Arbejdet med at få banen ned på kajen har stået på længe, så vi er rigtig glade for, at det nu er kommet i stand,” siger Emil Bødker.

Banen skal ikke kun vises frem på DR. Lørdag formiddag spilles der semifinaler i mixrækken. Men allerede fra fredag – dagen inden DM i Padel – Powered by Arla® Protein begynder – og på udvalgte tidspunkter i løbet af lørdag og søndag bliver der lejlighed til at prøve kræfter med padelsporten på den nye bane for alle, der har lyst. Hold øje med Padel i Danmarks kanaler, hvor der løbende bliver opdateret med tidspunkter og informationer fra DM-ugen.

Du kan se programmet for DM i Padel og DM Sideevents – Powered by Arla® Protein herunder:

Lørdag 25. juni

  • Kl. 10.00 på Honnørkajen. Mix semifinaler
  • Kl. 10.00 – 17.00 i PadelPadel Aalborg. Indledende kampe og semifinaler hos herrer og damer

Søndag 26. juni finaler på Honnørkajen

  • 11.30 mix-finale
  • Efterfulgt af herrefinale
  • 14.30 damefinale