Sådan følger du med i DM i padel

DM i padel – Powered by Arla® Protein får en central rolle under DIF’s DM-uge. Her får du oversigten over, hvordan du følger mesterskabet.

Opdateret 23. juni med link til DR livestream søndag fra padelfinalerne.

Weekenden bliver fyldt med padel, når DM – Powered by Arla® Protein og DM sideevents løber af stablen i Aalborg.

DM i padel en del af DM-ugen – et samlet arrangement med danmarksmesterskaber i 50 sportsgrene på samme tid i samme by, der arrangeres af Danmarks Idrætsforbund.

Der er flere gode måder at følge med i padelmesterskabet.

Venues

Padel får en helt central placering ved DM-ugen. Der sættes nemlig en midlertidig padelbane op på havnekajen i Aalborg side om side med en længdespringsgrav i det, der er hjertet af DM-ugen.

På Honnørkajen spilles der semifinaler i mixrækken lørdag formiddag efterfulgt af semifinaler i damerækken, og finaler i alle tre rækker spilles søndag samme sted. Alle øvrige kampe afvikles i det topmoderne center PadelPadel Aalborg om lørdagen. Det samme gælder i øvrigt alle rækkerne ved DM sidevents – Powered by Arla® Protein.

DRTV viser alle tre finaler

Er det ikke lige aktuelt at komme forbi havnen i Aalborg, kan alle tre finaler nydes direkte på DRTV. Finalerne spilles fra klokken 11.30 søndag.

Læs mere om tv-aftalen med DR her.

Sociale medier

Vi er med hele vejen ved DM. Vil du være helt sikker på at få en ren padelkanal, kan vi anbefale Padel i Danmarks sociale medier. Så sørg for, at du følger os på:

Artikler

Når det først går løs med DM i padel – Powered by Arla® Protein, vil vi også hoppe til tasterne. Så du kan finde reaktioner og resultater i artikler på tennis.dk

Lodtrækninger

Hvem skal møde hvem? Det er jo superrelevant at vide. Her er oversigten over alle lodtrækninger.

Kampprogram

Kampprogrammerne lægges dag for dag under DM. Du kan altid finde det relevante dagsprogram her:

Facts om DM-ugen

DM-ugen er et nyt stort sport-event, som viser og hylder det bedste fra dansk eliteidræt. Et slags mini-OL på dansk grund. DM-ugen afholdes også i Aalborg i 2023.

  • +180 danmarksmestre
  • +100 discipliner
  • 50 sportsgrene
  • 28 forbund

Det er DIF (Danmarks Idrætsforbund), der står bag DM-ugen i samarbejde med værtsbyen Aalborg. Koordinationen sker sammen med de mange forbund, der selv arrangerer og afvikler deres DM – oftest i samarbejde med en lokal forening.

Sociale medier og app