Følg de danske spillere ved ITF World Tennis Tour-turnering i Vejle

ITF World Tennis Tour er tilbage på dansk grund, når Vejle Tennis Klub og Dansk Tennis Forbund de næste otte dage igen er værter for en afdeling af grusturneringen. Se, hvordan du kan følge de danske spillere her. 

Davis Cup-spilleren August Holmgren er seedet 1 ved ITF-turneringen i Vejle.

Succesen fra de to foregående år skal gentages, når der skal optjenes ATP- og WTA-point på dansk grund i sidste uge af juli. Vejle Tennis Klub og Dansk Tennis Forbund er igen værter for en $15.000 dollar ITF World Tennis Tour-turnering i Vejle.

Få detaljerne herunder.

Hvor?

På Vejle Tennisklubs baner på Helligkildevej 14.

Hvornår?

Kvalifikationsturneringen begynder søndag den 23. juli. De første runder i hovedturneringen spilles den 25. juli. Singlefinalerne spilles søndag den 30. juli.

Programmet lægges dag for dag, men herunder kan du finde lodtrækningerne, når de offentliggøres. Vælg fanen ”order of play” for at se dagsprogrammerne, efterhånden som de opdateres.

Hvem?

Der er spillere fra en lang række nationer til stede ved turneringen i Vejle – herunder Grækenland, Israel og Usbekistan. Men du kan også se frem til masser af danskere i både kvalifikationen og hovedturneringen.

Det gælder blandt andet Davis Cup-spillerne August Holmgren (Gentofte) og Elmer Møller (KB), der er seedet 1 og 2 på herresiden. Rebecca Munk Mortensen (KB), der netop har spillet kvartfinale ved U18-EM i schweiziske Klosters samt sidste års finalist Hannah Viller Møller (Gentofte) og Billie Jean King Cup-spilleren Sarafina O. Hansen (KB) er på deltagerlisten hos damerne.

Hvad er der på spil?

For damernes single- og doubleturnering er der en samlet præmiesum på $15.000. Det samme gør sig gældende for herrerne.

Samtidig er det muligt at vinde point til verdensranglisten. Vinderne af singleturneringerne kan sætte henholdsvis ti WTA- og ATP-point ind på kontoen.

Kan jeg se turneringen live?

Det kan du tro. Der er gratis adgang for alle tilskuere under hele turneringen. Så kom og støt de danske spillere.

Hvordan følger jeg ellers med?

SPORT LIVE er til stede fra 28.-30. juli, hvor de sender direkte i dit tv, så du kan følge med lige der, hvor du er. Se hvordan du får SPORT LIVE her.

Dansk Tennis Forbund følger turneringen tæt på tennis.dk, samt Facebook og Instagram.

Under turneringen kan du følge live scores hos ITF.