Forårstilbud på fokuskurser

Dansk Tennis Forbund og DGI tilbyder i maj og juni kurser i ‘Familietennis’ og ‘Tennisfitness’ hvor trænere på få timer får inspiration til, hvordan de kan lave sjov og spændende træning.

Tennisfitness er ideelt, hvis klubben vil tilbyde træning med høj puls.

Som træner kan du på ganske kort tid tanke nye færdigheder op i de kommende måneder. Og det endda til en meget favorabel pris på kun 300 kroner per deltager.

Så hvad enten du gerne vil have pulsen op eller blive klogere på træning til børnefamilier, er det nu, du skal tilmelde dig. De enkelte kurser vare blot tre til fire timer, så der er bliver stadig rigeligt tid til at gå i haven – eller endnu bedre, gå på banen.

Læs mere om de enkelte kurser længere nede.

Tid og sted

  • Tennisfitness i Hillerød d. 13. maj fra kl. 13-16
  • Tennisfitness i Randers d. 3. juni fra kl.13-16
  • Familietennis i Egtved d. 14. maj fra kl. 9-13
  • Familietennis i Næstved d. 4. juni fra kl. 13-17

TILMELD DIG HER

Familietennis

Familietennis har et kæmpe potentiale til at gøre børnefamilierne til en del af tennisklubben. Lær hvordan din rolle er som instruktør, og hvordan du organiserer den rigtige ramme. Du får inspiration og konkrete redskaber til, hvordan du har GO Fun i fokus, samtidig med at du inddrager forældrene i træningen.

På kurset får du mulighed for at forberede, afprøve og evaluere din træning med en rutineret instruktør, så du er klar til effektivt at undervise i Familietennis i din egen klub.

Målet er at skabe en aktivitet, der bl.a. udvikler børnene motorisk og socialt, giver forældrene motion med sved på panden og skaber sund og sjov kvalitetstid for børnefamilien i tennisklubben.

TILMELD DIG HER

Tennisfitness

Tennisfitness har fokus på at udvikle spillerens tennisspil samt at styrke- og pulstræning bliver integreret i tennistimen. Tennisfitness kan tilpasses alle niveauer og aldre og giver tennis et tvist med masser af energi på banen. Derudover er den høje intensitet med til at sikre grundformen, og styrkedelen kan være med til at mindske skader.

På kurset gennemgår I masser af puls-, cirkel- og tennisøvelser, som klæder dig på til efterfølgende at sammensætte forskellige Tennisfitness-lektioner i din egen klub.

Målet er at skabe en sund aktivitet, som får pulsen op. Tennisfitness styrker grundformen og udvikler spillerens tennisspil. Du bliver klædt på til at gennemføre sjove Tennisfitness-lektioner, der giver sved på panden.

TILMELD DIG HER

Få jeres eget fokuskursus

Det er også muligt at få jeres eget fokuskursu. Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis & Padel tilbyder Fokuskurser til klubberne. Kurserne sætter fokus på et specifikt tema, som har relevans for klubben og dens medlemmer.

Kurserne afholdes i egen klub, hvilket giver en enestående mulighed for at invitere frivillige, trænere, forældre og andre interesserede til et spændende og lærerigt kursus på hjemmebane.

LÆS MERE OM FOKUSKURSER