Formueforvalteren C WorldWide og Dansk Tennis Forbund indgår sponsoraftale

Talentudviklingen i dansk tennis får ekstra ressourcer efter indgåelse af sponsoraftale med C WorldWide. Med aftalen følger en ny talentpris samt tilskud til opbygning af talentmiljøer rundt om i Danmark.

Torsdag den 22. juni 2017 indgik formueforvalteren C WorldWide og Dansk Tennis Forbund en 3-årig samarbejdsaftale om udvikling af tennistalenter. Aftalen udbygger Dansk Tennis Forbunds økonomiske rammer for talentudvikling og betyder konkret støtte til nuværende talenter samt opbygning af en mere udbredt etablering af talentmiljøer rundt om i landet.

Direktør i C WorldWide Tim Kristiansen udtaler:

”Når vi indgår samarbejdsaftaler og partnerskaber, leder vi efter sammenfald af værdier og et fælles ønske om at skabe langvarige relationer, der kan vise resultater på sigt. Opbygning af talentmiljøer er et område, som derfor passer til vores investeringsfilosofi, der handler om at finde potentiale og skabe langsigtede solide afkast til vores kunder. I vores dialog med Dansk Tennis Forbund har vi samtidig fundet en partner, som kan supplere vores brandingaktiviteter omkring værdierne i C WorldWide.
Vi tror, at stærke resultater skabes ved at identificere de bedste aktier blandt børsnoterede virksomheder i hele verden. Den søgen har været vores passion siden 1990. Vi ser nu frem til at følge udviklingen i den danske talentmasse, og glæder os til at støtte det omfattende arbejde som ligger forude under overskriften C POTENTIAL.”

Direktør for Dansk Tennis Forbund Klaus Nørby Jakobsen uddyber betydningen af aftalen:

”Aftalen med C WorldWide betyder, at vi kan udvide og accelerere vores talentudvikling og inddrage flere klubber i den fælles opgave. Helt konkret kan vi nu tilbyde bedre rammer og en økonomisk støtte til de klubber, som har umiddelbare forudsætninger for at identificere, tiltrække og udvikle unge tennistalenter. Derudover kan vi med det nye økonomiske grundlag anerkende og støtte de talenter, som i dag arbejder hårdt på at etablere sig på den internationale tennisscene.”

Aftalen vil blive præsenteret i detaljer, når det danske Davis Cup landshold spiller oprykningskamp til Gruppe I mod Sydafrika den 15.-17. september i Ceres Arena i Aarhus.

Aftalens hovedpunkter er:

Talentmiljøopbygning:

  • Dansk Tennis Forbund har som talentstrategi valgt at etablere op til 12 miljøer geografisk fordelt i Danmark, som har til opgave at styrke dansk tennis’ grundlæggende talentidentifikation og -udvikling.
  • Aftalen betyder, at der kan etableres flere træningssamlinger skabt i tæt samarbejde mellem Dansk Tennis Forbunds sportschef og cheftrænere i de udvalgte talentmiljøklubber.

C WorldWide – Talentprisen:

  • Som en ny-indstiftet pris uddeles en gang årligt et beløb svarende til samlet 100.000 kr. til det eller de talenter, som har klaret sig bedst målt på objektive kriterier.
  • Prisen uddeles af tennisfagkyndige personer, som vurderer og evaluerer de mulige kandidater.

Yderligere informationer ved kontakt til følgende.

Direktør i C WorldWide Tim Kristiansen, info@cworldwide.com

Direktør i Dansk Tennis Forbund Klaus Nørby Jakobsen, 26279899, knj@tennis.dk