God start på året for unge danskere

En række unge danske spillere har fået en god start på 2017. Flere spillere har brugt de første to uger af 2017 på at spille ITF-turneringer, hvilket har givet gode resultater og gode erfaringer.

I første omgang gjaldt det Salk Open (ITF Grade 4) i Stockholm, hvor en del danskere var med i hovedturneringen. For pigerne blev det til et rigtig flot resultater for Hannah Viller Møller, som vandt finalen 6-3, 6-4 over førsteseedede Lara Schmidt fra Tyskland. Schmidt havde på vej til finalen slået Olga Helmi i semifinalen 6-1, 7-6 (2). Hannah og Olga var fra starten seedet henholdsvis 8 og 3. På drengesiden imponerede Holger Vitus Nødskov Rune med at nå til kvartfinalen, hvor han desværre måtte se sig slået 7-5 (9), 6-3 af Bastien Presuhn fra Tyskland.

Derefter gik turen til EuroElite ITF Junior Malmø Open (ITF Grade 4). Her var Olga Helmi seedet 1 og gik også til finalen hvor hun mødte andenseedede Alexandra Viktorovitch. Hun måtte dog se sig slået med cifrene 3-6, 6-2, 6-2. Holger Vitus Nødskov Rune gik ligeledes i finalen, og mødte igen den tre år ældre Bastian Presuhn, som slog Holger med cifrene 6-4, 6-2.

Alt i alt har det været to rigtig gode uger, som forhåbentligt kan lægge grundlag et for et godt 2017 for de tre spillere.