Hjælp flere spillere med at komme til turneringer

Spillere i hele landet står uge efter uge i kø for at spille en turnering, men mange havner på ventelister og får aldrig spillet. Derfor søger Dansk Tennis Forbund lige nu klubber, der har mulighed for at lægge baner til turneringer i resten af indendørssæsonen.

Skal din klub afholde en turnering, så flere spillere kan komme i kamp? Kontakt os!

De danske tennisspillere vil gerne spille turneringer. Faktisk er mange så ivrige for at komme ud at spille, at der ofte ikke er plads til dem alle. I stedet ender en stor del af spillerne på en venteliste, der desværre er så lang, at de slukørede må finde på andre planer.

Både seniorer, men især juniorer i hele landet støder på problemet med for få pladser til turneringerne. Men det er forhåbentligt snart slut. I Dansk Tennis Forbund håber vi på, at klubberne vil kigge en ekstra gang i kalenderen og overveje muligheden for at afholde en (ekstra) turnering, så flere spillere kan komme i kamp.

“Sidste uge var der 150, der gerne ville spille en turnering, men endte på en venteliste. Ugen før var det 119. Det brandærgerligt og en stor udfordring. Så vi håber, at klubberne vil se, om de har plads til flere turneringer,” siger Mia Mønster, der er turneringskonsulent i DTF.

Vil din klub afholde en turnering?

Har I en halv dag med to tommer baner? Mere skal der ikke til for at kunne holde en turnering.

Kontakt os endelig, hvis I har banekapacitet i overskud. Så tager vi en dialog om muligheden for at afholde turnering.

Kontakt:

Mia Mønster
Turneringskonsulent
mim@tennis.dk
+45 24 75 28 81