Hjælp os med at blive klogere

Danmarks Idrætsforbund og en række specialforbund, heriblandt Dansk Tennis Forbund, er i gang med at undersøge tidligere medlemmers motiver og bevæggrunde for at melde sig ud af den pågældende idræt og forening – i dette tilfælde tennis. Og vi har brug for jeres hjælp til at blive klogere.

Hjælp os med at blive klogere ved at besvare et spørgeskema.

Danskernes idræts- og motionsvaner ændrer sig i disse år, og det har betydning for den måde, vi dyrker og organisere idræt på. Hvis idrætsforeninger fortsat skal være danskernes fortrukne sted at dyrke idræt og motion, er der behov for, at vi som forbund og forening udvikler vores idrætstilbud.

Vi håber derfor, at I vil være behjælpelige med udfylde spørgsmålene i dette spørgeskema. Undersøgelsen er anonym og for personer over 18 år og tager cirka 10-15 minutter at besvare.

Klik her for at besvare spørgeskemaet.

Undersøgelsen laver vi blandt andet for at få konkret viden om, hvorfor de enkelte medlemmer vælger at forlade sporten og den enkelte forening.

Undersøgelsen skal bibringe viden om, hvilke konkrete initiativer og idrætstilbud der skal udvikles af forbundet og foreningerne med henblik på, at medlemmerne bliver i idrætsforeningerne gennem hele livet – herunder hvilke tiltag, der skal igangsættes, for at tidligere medlemmer måske kan finde vej tilbage til tennis.