Indendørs idræt lukkes i resten af landet

Myndighederne har valgt at udvide de særlige restriktioner, som 69 kommuner allerede er omfattet af, til resten af landets kommuner. Det betyder, at indendørs tennis og padel er lukket ned i hele landet frem til den 3. januar 2021.

Med virkning fra den 16. december kl. 16 er alle kommuner omfattet af særlige restriktioner. Det betyder, at indendørs idræt lukkes ned. Samtidig gælder der et forsamlingsforbud på 10 personer for alle – også for børn og unge ved udendørs idrætsaktiviteter.

Nedlukningen af indendørs foreningsaktiviteter gælder både i kommunale, private og kommercielle faciliteter, ligesom det omfatter både individuelle aktiviteter, holdaktiviteter og stævne- og turneringsaktiviteter.

Det er fortsat muligt at gennemføre træningsaktiviteter udendørs, så længe forsamlingsforbuddet på max 10 personer inkl. træner og øvrige retningslinjer overholdes.

Ændringen betyder også, at al turneringsaktivitet i tennis og padel indstilles frem til foreløbigt den 3. januar. Professionel idræt er fortsat undtaget fra de særlige restriktioner og kan derfor fortsætte indendørs træning.

Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis håber, at de omfattende tiltag kommer til at virke hurtigt, så det igen kan blive muligt at spille tennis og padel indendørs. Vi sender vores varmeste tanker til alle i klubberne, der har gjort et kæmpe stykke arbejde med corona-restriktioner i snart et helt år.

DIF håber, at de nye tiltag hurtigt får den ønskede effekt, så restriktionerne kan lempes, og danskerne igen kan mødes med hele holdet i den lokale idrætsforening.

Landsdækkende retningslinjer

For hele landet gælder, at det gældende forsamlingsforbud på 10 personer og kravet om mundbind forlænges frem til foreløbig den 28. februar 2021.