Invitation – SEMINAR OM DANSK TENNIS

Lørdag den 4. februar inviterer Dansk Tennis Forbund alle tennisfrivillige til seminar under Davis Cup-opgøret mellem Danmark og Marokko.

header-seminar-wp

Vejlby-Risskovhallen danner i februar ramme om Davis Cup-opgøret mellem Danmark og Marokko.

I den forbindelse vil Dansk Tennis Forbund benytte lejligheden til at samle så mange frivillige som muligt til et gratis seminar om aktuelle tiltag i dansk tennis fremadrettet. Arrangementet vil byde på oplæg og debat om udvikling af tennissporten i Danmark.

”Davis Cup er en tennisfest for alle, og det er en oplagt mulighed til at samle frivillige fra medlemsklubberne til en diskussion af tiltag i Danmark og give mulighed for erfaringsudveksling” siger direktør Klaus Nørby Jakobsen.

Seminaret vil byde på foredrag af bestyrelsesmedlem i DTF og SLTU-formand Lars Gulmann, som i samarbejde med formand for DGI Tennis, Mogens Spangenberg vil præsentere deres netop gennemførte undersøgelse af medlemsklubbers behov og ønsker.

Derudover vil bestyrelsesmedlem i DTF og JTU-formand Pia Vedel Ankersen præsentere indholdet og planerne for de tre strategiske spor, som danner grundlag for DIF’s støtte til forbundet fra 2018. Der vil efter hvert foredrag være debat i grupper og opsamling i plenum.

Der vil inden det første foredrag være morgenmad for de tilmeldte. Arrangementet vil slutte af med præsentationer af unionernes nomineringer til Årets Tennisklub og stående reception for bestyrelsesformand Henrik Thorsøe og direktør Klaus Nørby Jakobsen. Alle deltagere i seminaret vil modtage en gratis billet til lørdagens doublekamp som starter kl. 13.00.


Arrangementsdetaljer

Tid: 09.45 – 13.00 med efterfølgende doublekamp

Sted: Vejlby Risskovhallen, Vejlby Centervej 51 – 8240 Risskov

Læs hele programmet og tilmeld dig