Jan Leschly Legatet er åbent for ansøgere

Der er åbent for ansøgninger til Jan Leschly Legatet, som uddeles til en tennisspiller, der står på tærsklen til at gå over i en erhvervsmæssig karriere.

Marc Ferrigno (tv.) er seneste modtager af Jan Leschlys legat.

Det er igen tid til at få uddelt Jan Leschly Legatet, som årligt går til en tennisspiller, der i forbindelse med overgang fra en tennismæssig til en erhvervsmæssig karriere ønsker at videreuddanne eller på anden vis kvalificere sig til denne. Tennisspillere, der har spillet på det danske landshold, har fortrinsret til modtagelse af legatet.

Legatet er normalt på mellem 10.000 kr. og 25.000 kr. Ansøgere skal indsende en motiveret ansøgning i ”frit format” med vægt på ansøgerens planer for fremtiden. Deadline for ansøgningen er 31. januar 2019.

UDFYLD ANSØGNINGSSKEMAET HER

Legatmodtageren får mulighed for at møde Jan Leschly – erhvervsikon og semifinalist i US Open – til en personlig snak om tennis, erhvervslivet og hvordan legatet har hjulpet legatmodtageren.

Jan Leschly Legatet blev senest uddelt ved Davis Cup-opgøret mellem Danmark og Irland den 4. februar 2018 i Birkerød. Her fik Marc Ferrigno overrakt legatet af Jan Leschly.