Jobopslag: Er du DTF’s nye træner-studentermedhjælper?

I samarbejde med Tennis Øst søger Dansk Tennis Forbund nu 2 trænere til studentermedhjælperstillinger. Trænerne skal være med til at sikre aktiviteter på et højt fagligt niveau for begge organisationer.

Blandt opgaverne vil være Skoletennis, træningssamlinger, træningsforløb, træningsevents og Camps m.v., og kun fantasien vil sætte begrænsningerne for de forskellige aktiviteter. Du vil naturligvis få løbende uddannelse og sparring omkring arbejdsopgaverne, og vil dermed være klædt godt på, når du møder spillerne og klubberne. Når der ikke laves aktiviteter ud af huset, vil arbejdet foregå i Idrættens Hus i Brøndby på vores fælles kontor.

 Info om stillingen og den rette kandidat

  • Stillingerne er på gennemsnitligt 10-15 timer ugentligt alt efter fælles ønsker og behov.
  • Du har formentlig en solid baggrund i tennissporten, men generelle idrætslige eller pædagogiske kompetencer er også et plus.
  • Du skal have lyst til både at udføre træning, lave events og udføre administration i mindre omfang. Du skal trives i en omskiftelig hverdag, og endelig skal du brænde for at gøre en forskel, hver gang du går på arbejde.
  • Du er formentlig i gang med et studie eller har andre aktiviteter ved siden af tennissen, men alle kandidater er velkomne til at søge.
  • Du tør gå foran og tage ansvar, er stabil og brænder for at afholde gode events og aktiviteter.
  • Du har stor fleksibilitet i forhold til arbejdstider og opgaver.

Du vil organisatorisk være tilknyttet klubudviklings- og uddannelsesafdelingen i Dansk Tennis Forbund, og vil derudover have et tæt samarbejde med Tennis Øst og DTF’s Trænerhus.

Stillingerne ønskes besat med start i august, men vi venter gerne lidt på de rette kandidater.

Løn aftales efter kvalifikationer.

Stillingerne besættes, når vi har de rette kandidater, og samtaler vi blive afholdt løbende. Din ansøgning og CV sendes til Emil Bødker på EB@tennis.dk

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Emil Bødker på telefon 51908601 eller EB@tennis.dk