Junior Medaljespil i corona-format

Strengere corona-restriktioner har gjort det nødvendigt at lave om i afslutningen på junior- og tennis10-holdturneringen. Vi tager et kig frem mod weekendens semifinaler og finaler.

I weekenden kæmpes der om medalje ved afslutningen af DTF Juniorholdturneringen.

I både Odense og Lyngby havde man forberedt sig på at være vært for landets bedste ungdomsspillere, når DTF Juniorholdturneringen og Tennis10-hold ude skulle afgøres i den kommende weekend.

De to klubber kommer også stadig til at lægge baner til finalekampe, men ikke i samme skala som ønsket. Det skyldes, at forsamlingsforbuddet i 18 kommuner – herunder Odense og Lyngby-Taarbæk – mandag blev sænket fra 100 til 50.

I stedet for to store finalestævner bliver alle lørdagens semifinaler i Tennis10 (orange og grøn bold), samt U12, U14 og U18 spillet som almindelige holdkampe med et udehold og et hjemmehold. På den måde spredes deltagerne ud på 11 forskellige klubber i stedet for to. Og ingen klub bliver vært for mere end to semifinaler.

Søndag er bronzekampene aflyst. Begge hold, der taber semifinalen, vil få tildelt bronze.

Finaler fire steder

Finalerne bliver fordelt i fire klubber – et sted for hvert alderstrin. Tennis10 afholdes i Tennis Club Odense, U12 spiller på KB, U14 skal til Lyngby, og HRT er værter for U18.

Herunder kan du få et overblik over, hvem der er kvalificeret til semifinalerne:

Række Semifinale Semifinale
Tennis10 orange Team Fyn – Gentofte Øresund Tennis – KB
Tennis10 grøn HRT – HIK KB – Gentofte
U12 piger Team Fyn – KB B93 – Gentofte
U12 drenge KB – HRT Holte – Gentofte
U14 piger Greve – HIK HRT – Holte
U14 drenge ATK/NTK/Rødovre – KB Lyngby – HRT
U18 piger Lyngby – KB HIK – Vejle
U18 drenge Gentofte – KB HIK – HRT