Kampen om København på Grundlovsdag

Måske burde god tennis være en grundlovssikret ret. Grundlovsdag er der i hvert fald tv-brag mellem kvinderne fra B.93 og KB. Se med direkte fra klokken 15.45 på SPORT LIVE.

Der var fest og farver, da B.93 sidste år var vært for en tv-kamp. Foto: B.93 Tennis.

Er du også træt af regnvejret på Roland-Garros? Så glæd dig til onsdag eftermiddag, hvor det gode danske sommervejr danner baggrund for opgøret mellem B.93 og KB i kvindernes Elitedivision.

Der er lagt op til festlige stunder, når B.93’s gamle anlæg danner ramme om holdkampen. Og på nabobanerne er B.93’s herrer oppe imod Lyngby.

SIDSTE CHANCE: ONSDAG LUKKER TILMELDINGEN TIL DM UDE – POWERED BY LOKAL FORSIKRING

Men i tv-kampen, der kan følges direkte på SPORT LIVE, er der tale om et topopgør. Begge klubber er ubesejrede efter to runder. B.93 har besejret oprykkerne fra Hareskov-Værløse samt den øjeblikkelige bundprop fra Holte.

KB slå Gentofte i årets første tv-kamp og har siden suppleret med gevinst mod Fruens Bøge.

Onsdagens tv-kamp vises fra klokken 15.45 på SPORT LIVE.

Holdopstilling

  • 1. DS: Bojana Marinkovic – Rebecca Munk Mortensen TV-KAMP
  • 2. DS: Sofie Oyen – Valentina Ivanov
  • 3. DS: Mathilde Ravnholt – Laura Brunkel
  • 4. DS: Ella Møller Wilstrup – Vilma Krebs Hyllested

Hidtil i sæsonen har 1. singlen været KB’s akilleshæl. Først tabte Laura Brunkel til Gentoftes Emilie Francati. Og siden blev Rebecca Munk Mortensen nedlagt i matchtiebreak af Anastasia Yakimova fra Fruens Bøge.

Omvendt har B.93’s serbiske 1. single, Bojana Marinkovic (WTA: 982) ikke haft nogen slinger i valsen endnu. Så der lagt op til en tæt dyst på tv-banen.

Optakt til resten af runden

De resterende hold i Elitedivisionen spiller også onsdag. Du kan finde en optakt til runden med alle singleopstillinger her på tennis.dk om formiddagen.

Hvordan ser jeg SPORT LIVE?

Det er naturligvis et helt essentielt spørgsmål, hvis du skal kunne nyde Elitedivisionen på dit tv. Husk også, at SPORT LIVE sender fra DM-finalerne for hold den 25. august.

Du kan se, hvordan du fanger SPORT LIVE lige her.

Husk, at SPORT LIVE også viser live tv fra ITF-turneringen i Skovbakken i næste uge. Kanalen sender fra torsdag til søndag.