Kom med på det første trænerkursus på engelsk

I weekenden den 21. og 22. januar afholder DGI og Dansk Tennis Forbund for første gang et trænerkursus på engelsk. Det sker hos KB på Frederiksberg.

Alexander Rejnhold (i midten) er instruktør på det første engelsksprogede tennistrænerkursus.

Som noget nyt i år er det for første gang muligt at tage et trænerkursus på engelsk. Tilmeldingsfristen nærmer sig til det første fra den nyskabelse. Den 21.-22. januar udbydes der nemlig Tennis Instructor 1 hos KB.

”Vi har haft nogle klubber, der har henvendt sig med ønsket om, at vi kan tilbyde kurser afholdt på engelsk. De klubber har udenlandske medlemmer, der på grund af arbejde eller uddannelse er kommet til Danmark. Det ville vi gerne hjælpe med, så vi har fået oversat alt materialet til Tennistræner 1 og glæder os til at prøve det af,” siger Kitte Kry Bøttcher, der er uddannelseskonsulent i Dansk Tennis Forbund.

Kitte Kry Bøttcher understreger, at det som klub også er muligt at få sit helt eget kursus – på dansk eller engelsk. Tag kontakt til Dansk Tennis Forbund for at høre nærmere.

TILMELDINGEN TIL TRÆNERKURSER

Det nye engelsksprogede kursus er en del af DGI og Dansk Tennis Forbunds kursusrække i foråret.Der er mere end 20 kurser på den grundlæggende træneruddannelse ’Tennistræner 1-2-3’. Samtidig er der syv datoer i spil, hvis man vil på det særlige endags hjælpetrænerkursus. Tilmeldingen er åben til trænerkurser over hele landet, så der er formentlig også et i nærheden af din klub.

Du kan altid kan se aktuelle kursustilbud under ‘Uddannelse’ -> ‘Aktuelle tilbud‘.