Kort tilmeldingsfrist til DM

DM inde for seniorer spilles 24.-27. marts i Hillerød. Tilmeldingsfristen er allerede 10. februar for at give deltagerne mulighed for at forberede sig under de nuværende corona-restriktioner.

Sidste års DM inde blev aflyst på grund af corona. I 2019 vandt Hannah Viller Møller og Holger Rune.

Tilmeldingen til det individuelle DM senior indendørs 2021 er åben. Turneringen spilles i slutningen af marts måned i Hillerød Tennisklub. Den er omfattet af undtagelsen for professionel idræt og kan derfor spilles under de nuværende corona-restriktioner.

På grund af corona-omstændighederne har DM i år allerede tilmeldingsfrist den 10. februar.

TILMELD DIG HER

Professionel idræt

Generelt er der lukket ned for indendørs tennis i Danmark. En række danske spillere må dog i øjeblikket træne og spille indendørs på grund af undtagelsen for professionel idræt.

Men skal andre spillere, som har potentiale til at deltage ved DM inde, have mulighed for at forberede sig tilstrækkeligt, er det nødvendigt med den tidlige tilmeldingsfrist.

Senest ved tilmeldingsfristens udløb vil DTF melde ud, hvordan DM individuelt får indflydelse på antallet af spillere med status af ”professionel” i Danmark.

En tilmelding til DM udløser IKKE i sig selv automatisk status som professionel.

Format og datoer

Det endelige format for DM-turneringen afhænger af gældende corona-retningslinjer. Ved tilmeldingsfristens udløb vil størrelse på turneringen og eventuel kvalifikation blive meldt ud.

  • Hovedturneringen spilles 24.-27. marts 2021
  • Eventuel kvalifikation spilles 20.-21. marts 2021

DM har en samlet præmiesum på 30.000 kroner. Der transmitteres fra dame- og herrefinalen på tv-kanalen SPORT LIVE.